Hétfő este Való világnak öltöztették Istenes Bencét, mert rikítózöld pulcsijával teljesen beleolvadt a háttérbe, majd azzal kezdte az adást, hogy a villalakók idén nem köntörfalaznak és kihagyják az udvarias köröket. Nem hazudott.

Gyorsan be is jelentkeztek a villába, ahol a vasárnap, vagyis egy napja beköltözött hat villalakó úgy nézett ki, mint akik már három hónapja bent aszalódnak. Charlotte gyorsan elmondta Istenesnek, hogy szerinte már most összeszokott a társaság, de már nagyon kéne neki egy pali, aki jól néz ki. Ezután a svájci olasz Aureliót láttuk, ahogy a riportszobában elörömködte, hogy neki a hálószoba tetszik a legjobban, mert harmóniás, és fejek lógnak a falból, mármint bizonyos emlősök fejei. Egyébként ő volt az, aki örült a bubis szörp-készítőnek is, és aki benézett a lányok szoknyája alá, mint egy boldog óvodás. 

Újra megnéztük azt is, ahogy ezek hatan beköltöznek a villába − de most azt is mutatták, hogy Simon valamit elásott a kertben, ha jól értettük azt amit motyogott, akkor egy órát. Simon ezek után azzal örvendeztette meg Alexát, hogy hozott neki nemi betegséget, Alexa nem értette, ezért nyerített. 

Charlotte a riportszobában elmondta, hogy első látásra Zsolt neki nagyon szimpatikus volt, mint férfi, és el tudta volna képzelni, hogy első este összemelegedjenek, de ez sajnos nem jött össze, mert miután Charlotte azzal kérkedett, hogy jól szeleteli a hagymát, Zsolt elküldte a francba. Zsoltnak egyébként az sem tetszett, hogy Charlotte állítólag már 500 pasival volt. Igaz, a Fókuszban azt mondta a lány, hogy ezerrel. Ki tudja azt követni.

Charlotte-nak és Alexának nem tetszett, hogy Iza is bement a villába, Alexa saját bevallása szerint rosszul is érezte magát, mert Iza szép. Iza egyébként bejön Zsoltnak, mert nem teszi azonnal szét a lábát. Zsolt szerint Simon be van narkózva, Simonnak ez meg annyira rosszul esett, hogy úgy döntött, átveri a többieket, és azt hazudta, hogy neki most haza kell mennie, ennyi volt. Alexa könnyezett, se Simon szerint ezek csak műkönnyek voltak, Zsolt szerint pedig Simon egy vérbeli gyökér, illetve nem is gyökér, hanem hernyó. Ezt amúgy azért mondta, mert Simon összekente almával Zsolt keresztlányának a zokniját. 

Aztán elkezdődött a bulika, Alexa és Charlotte egymáson vonaglottak, mint az egyszeri diszkóslányok, Aurelio pedig unott arccal bámulta őket, miközben mirelit-pizzát tömködött az arcába. Alexa ezután kihangsúlyozta, hogy ő nyerni jött a villába, nem baszni. Aztán megtörtént az első csók is, ami Alexa és Aurelio között csattant el, miután Aurelio megdicsérte Alexa ujjait, Alexa meg hálából lehajolt Aurelio farkához, de az gyorsan elhajtotta a lányt, aki ugye nyerni jött, nem pedig baszni.

De a legfontosabb az volt, hogy végre beköltözött a villába a hetedik lakó, az Istenes által csak Gyúrós Józsinak nevezett Józsi, aki otthagyta az iskolát, hogy többet tudjon gyúrni. Józsi kisfilmjében elmondta, hogy neki annyi esze sincs, mint egy molylepkének, és az összes nő meg van halva az ő adonisz-testéért, ezért garantálja, hogy valaki rá fog rabolni a harcsájára. Istenes ezután gyorsan belökte a villába az önbizalomdús és beszédhibás Gyúrós Józsit, akit amúgy a nagyanyja tart el, és az élete a nők, a buli és a pia. Ő az itt, az alábbi képen.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!