18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A szülinapos Alexa faroktövet kapott Józsitól és Zsolttól

2014.01.14. 14:51

Már a beköltözőshow-ban mutatott kisfilmekben is volt orálimitálás, bugyis szex és 500-nál is több dugás, épp ezért jogosan féltünk, hogy az első pár napban kimaxolja az RTL a szopás-dugás-leszbizés szentháromságot. Nagyot nem tévedtünk, a beköltözés estéjén már smároltak, és VV "nyerni jöttem, nem baszni" Alexa is lendületesen bukott volna Aurelio sliccére, ha a szemérmes Aurelio nem hajtja el. Sőt Alexa és Charlotte is látszat-leszbizett kicsit, csak a rend kedvéért.

Tegnap állítólag Alexának szülinapja volt (megnéztük, a hivatalos oldalon szereplő horoszkópja alapján akár tényleg lehetett most), amit a Józsival hét fősre egészült csapat egy "bállal" ünnepelt. Fél egy körülig csak táncikáltak és unatkoztak, aztán felmerült a középiskolás üvegezéshez hasonlóan őrületes ötlet, hogy sztripízeljenek a fiúk. Simon sajnos széttrollkodta Józsi performanszát, pedig be-bevillant Józsi faroktöve, de a lényeg már nem tudott kibontakozni. Már majdnem elengedtük a közvetítést, amikor Zsolt is ledobta a pólóját, és a szokásosnál is brutálisabban üvöltve nyerítő Alexa elkapta az övét, és artikulátlan kiabálástól kísérve kitartóan ráncigálta Zsolt gatyáját, hátha előbukkan valami. Szomorúságunkra nem járt sikerrel, bár voltak izgalmas pillanatok. A kedvencünk az volt, amikor a produkció hevében Zsolt végigfolyatott magán mézet, aztán pánikszerűen rohant a fürdőbe lesikálni a farkát. Nagyon-nagyon szerettük volna közelről is megszemlélni a lényeget, ha már éjszakába nyúlóan kitartottunk anélkül, hogy bárki is "rárabolt volna Józsi harcsájára", de gonosz volt velünk az RTL, és csak egy felső kamerállásból mutatták a tisztálkodást. Viszont ma este biztosan megnézhetjük az összefoglalóban. 12-es karikával. Már alig várjuk. 

Először Józsi segge került elő. Azt hittük, jobb. Pedig nem.
Először Józsi segge került elő. Azt hittük, jobb. Pedig nem.
Aztán Zsolt húzta a nyerítő Alexa agyát. Közben mézet locsolt magára is, meg mindenki másra is, ahova sikerült.
Aztán Zsolt húzta a nyerítő Alexa agyát. Közben mézet locsolt magára is, meg mindenki másra is, ahova sikerült.
Futott is a fürdőbe, hogy lepucolja magáról a mézet, de sajnos ennyit láttunk csak. :(
Futott is a fürdőbe, hogy lepucolja magáról a mézet, de sajnos ennyit láttunk csak. :(