18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Simon megint megcsinálta Charlotte-ot

2014.01.24. 22:52

Simon a VV6 királya, két hét alatt másodszor tette magáévá Charlotte-tot, ezúttal viszont megjelent egy kis fétis is, mivel eléggé ráizgult új nője magassarkújára. A helyzetet Krisztián tette tökéletessé, aki sok siker kívánt: “Jó dugást, gyerekek” - hagyta magára a szerelmeseket. Itt újra láthat két mozgó takarót!

A többi férfi is lohol Simon nyomában: Zsolt és Iza smároltak, de ennek voltak előzményei is. Dorka ezt nem tudta, de eléggé féltékeny, sőt, Iza is féltékeny Dorkára, úgyhogy hivatalosan is dráma van. “Tudod te mekkora fájdalmat okoz nekem az, hogy látom, hogy szórakozol a Dorkával?” – hőbörgött kicsit Iza. Zsoltnak az volt a problémája, hogy ő Kispestről érkezett, és tudja, hogy Iza azonnal eldobná a villa után. “Te nálam annyival jobb pasikat találsz” – adta az érzelmes férfit, majd lemondva közölte, hogy hozzá a Dorka való, mert ő egyszerű srác. A sztorit színesíti, hogy Iza elég részegnek tűnt, miközben szinte könyörgött Zsoltnak, aki vagy a történelem legdurvább kisebbségi komplexusával küzd, vagy nem akarta kimondani, hogy nem akarja megdugni Izát. Ezt annyira nem tudta feldolgozni, hogy dühében beverte a nyugiszoba tükrét, ami miatt már szinte dél-amerikai szappanopera szintet ütött meg a dráma.

Cuki Zsófi mossa a ruhát most is hanyagoló Aurelio hátát.
Cuki Zsófi mossa a ruhát most is hanyagoló Aurelio hátát.

A nap legtökéletesebb figurája természetesen Aurelio volt, aki egy nap alatt megérezte a lehetőséget Cuki Zsófiban. Különösen, amikor egy szál faszban mosatta meg vele a hátát: “Mindenhol kerestem a szemkontaktusát, láttam hogy ő is hajlik rá. Van isten, komolyan mondom, hogy beküldték ezt a csajt ide” - mondta a Férfi, aki annyira vadul nyomul, hogy azt is megjegyezte, hogy az egyik szeme feljebb van mint a másik. “Fú de örülök, hogy bejöttél. Tudod, most a Teo, ott van izé. Mivel nálam aludt első éjszaka, csak tapogató voltam ,hogy milyen gondolkodású. Ő ilyen női hajlamokra bukó... És amikor bejöttál...” - vallott érzelmeiről a kicsit nehezen követhető módon szájhős. Gyorsan bemártotta Lacit is azzal, hogy ő csak szerepet játszik, amit azzal támasztott alá, hogy ő már 13 napja itt van. “Egy igazi 10-ből 11-es gádzsi” - írta le új szerelmét. Később az esti buliban sem szállt le róla, a nézők szerint pedig ez olyan sokat fog érni, hogy egy héten belül tuti összejönnek.

Ez történt még

  • Teónak vissza kellett tenni az ujját, ezért Laci segíteni akart neki, de ő nem tartja magát nyomoréknak.
  • Krisztián tökéletesen hozza a buta fiúcskát eddig. A nagyon butát.
  • A frissen beköltözött Cuki Zsófi gyorsan letette névjegyét, és megkérdezte, hogy a villa kertjében szokott-e esni az eső.