Az RTL II napról napra egyre jobban égeti szét a retinánkat Istenes Bence szettjeivel, ma például kanárisárga nadrágban riogatott minket. A VV6 tizenkettedik adása a versenyzők nyűglődéseivel kezdődött, mindenki azt találgatta, hogy ki fog hazamenni, ekkor ugyanis még nem tudták, hogy nyerítve röhögő Alexának kell elhagynia a villát. 

És végre jött a napi hiszti: Miután kiderült, hogy Alexának kell mennie, Aurelio bömbölt, Iza nem tudta becsukni a száját, az Alexával leszbiző Teo pedig bedühödött és berohant a fürdőbe, ahol az öklével lebontotta a lambériát. Mindez egyébként azért történt, mert Charlotte beszólt Teónak, hogy Alexa miatta, illetve a konyhában leszbizés miatt esett ki. Teo ezután a hálóban, a plüssmajmát ölelgetve vinnyogott, miközben a wannabe szupermodell Iza meg őt ölelgette. Teót később kórházba vitték, ahol kiderült, hogy eltört a keze, ezért kapott egy csinos gipszet.

A villalakók fapofával fogadták a két új lakót, Cuki Zsófit és Őszinte Krisztiánt. Zsoltnak nem jön be az új kislány, Aurelio viszont azonnal rámozdult, meg is mondta neki, hogy járna vele. Dorkának valamiért bejön az őszintének titulált, kissé tahó Krisztián, ezen pedig nem csak mi, hanem Zsolt is ledöbbent. Zsófi pedig azon döbbent le teljesen, hogy Gyúrós Józsi 1995-ben született: "Kilencvenöt?? Nekem az olyan, mintha tegnap lett volna!" Mindez pedig azért mókás, mert Zsófi csupán két évvel korábban, 1993-ban született.

A színésznőnek készülő Zsófi kifogásolta, hogy Aurelio furán néz rá, a pókok meg minden más miatt is zokogó fiú pedig elmondta, hogy ez azért van, mert tetszik neki a lány. Aurelio szerint Zsófi minden egyes mozdulatán az erotika minimálisan látszik. Ezek szerint Teo ugrott, Zsófi az új szerelme, ezért azonnal meg akarta nézni a lány lábujjait, meg a fenekét is. "Narancsbőrös a kis poppolód?" − kérdezte meg tőle Aurelio, Zsófi arckifejezését pedig itt láthatja alul. Aurelio ezután boldogan rohant ki a kertbe Zsolthoz, és ordítva újságolta el neki, hogy tutira bejön a lánynak. Már várjuk a következő bömbölést, mikor ráébred, hogy mégsem. Krisztiánnal viszont annyira nem foglalkozott senki, hogy nem csodálkoznánk, hogy legközelebb neki kéne hazemennie.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!