A VV6 sztorit váltott: az elmúlt két hét arról szólt, hogy ki és mikor produkál már végre szexet, de ez mostanra átment abba, hogy melyik szereplő képes a legnagyobb idiótaként veszekedni a semmin. Természetesen a múlt héten is elviselhetetlen Iza volt a csúcs, aki nem bírja elviselni, hogy Aurelio és Dorka is hangoskodnak éjszaka. Nagyon szeretne szegény egy jót aludni. Ezt először Lacinak panaszolta el, aztán miután az elhajtotta azzal, hogy forduljon az illetékesekhez, inkább összeugrasztotta Lacit és Dorkát. Ebből akkora vita kerekedett ki a végére, hogy Iza és Laci kezdett el egymással ordibálni, sajnos az érvekből semmit nem értünk, viszont Laci nyuszinak hívta Dorkát közben. A végén már a tiszteletről volt szó, de a valóság az, hogy Iza elmebeteg módjára háborodott fel rajta, hogy nem az van, amit ő akart, az érveket pedig azzal helyettesítette, hogy gátlástalanul túlordította Lacit.

A vasárnap párbajra induló Laci nem vacakolt, kitalálta, hogy a talpára áll, és listázva elmondta, hogy mit gondol és kiről. Mindezt azért, mert zavarja, hogy a többiek szerint semmiről sincs saját véleménye. Zsófiról nem érti, hogy játszik-e vagy nem, Aureliótól elnézést vár a hisztijeiért, Dorkának és Zsoltnak példaértékűnek gondolja a kapcsolatát, és szeretne 40 évesen egy hozzá hasonló csajt találni, viszont ne barátkozzon Izával. Simonról azt reméli, hogy olyan ember, amilyen Charlotte mellett. Iza túlértékeli magát, és össze kéne szedni a dolgait, mert semmire sem fogja vinni, ráadásul lehet modell, de nem egy Naomi Campbell, és ha így folytatja, akkor kurva lesz. Krisztiánt gyengének tartja. Vikivel többet szeretne beszélgetni. Ezzel sikerült összebalhéznia Krisztiánnal is, aki nem tudta összetenni, hogy néha egy jóindulatú apa, néha meg egy tróger fater.

Ki a legjobb?

Testfestés is volt, ami valójában arra szolgált, hogy kevés ruha legyen a lányokon, de azt össze, bár közben Simon megint összeveszett Charlotte-al. Ebből az lett, hogy Charlotte nem védte meg Simont Vikitől, aki szerint Simon akkora hülye, hogy még a szülei is szégyellik. Egy újabb szög az egy hét alatt örök szerelemmé vált kapcsolat koporsójába. De ne is ezzel foglalkozzunk, hanem nézzék meg a VV6 lányait bikiniben!

Ami még volt

  • Simon és Charlotte eléggé megsértődtek azon, hogy másodszor is nyilvános programot csináltak a szexelésükből.
  • Krisztián mondatainak általában semmi értelme nincs.
  • Zsolt és Dorka között elcsattant egy apró csók.
  • Aureliót furdalja a lelkiismeret, amiért Lacit küldte ki párbajozni, pedig korábban megbeszélték Zsolttal hármasban, hogy egymást tolják előre. Laci sem volt boldog, hogy egy tesó árulja el.

Szeretne hozzáfűzni valamit? Mert megteheti.

Kövessen minket a Facebookon is!