A villa legnagyobb történése ugyebár a Laci kiesésével végződő párbaj utáni buli volt, amin tulajdonképpen mindenki smárolt mindenkivel, különösen Aurelio. Ezt nem írnánk le még egyszer,itt megtalálhatja a tökéletes tróger partyt, viszont arról még nem volt szó, hogy micsoda balhék voltak abból, hogy Aurelio egyszerre fűzte Izát, Teót és Zsófit. Pedig a szájhős annyira elemében érezte magát, hogy egy idő után már E/3-ban beszélt magáról. Ez hagyott kicsit alább, amikor Zsófi közölte, hogy már megint nem mászik be a takaró alá. “Nincs már esély, hogy kielégítsél ma, mi? Mondd azt, hogy nem, és akkor felfogom” – tette fel a mindenkit érdeklő kérdést az alfahím. Aztán ő s rájött, hogy várnia kell arra, hogy betolasson valahova, mert ismeri a nőket, úgyhogy gyorsan bement egy szál faszban fürdeni Izához. Na ezt érezte meg a parádésan következtetó Zsófi, aki persze azonnal elbőgte magát, mert őt átverték. Az egész a velük együtt fürdő Charlotte-tól derült ki, sokat elmond a ben turalkoidó részegségről, hogy az Iza-Aurelio párosból egyiknek sem tűnt fel, hogy hárman állnak a zuhany alatt.

Ez volt még. Igen, kézimunka is!

  • Dorka és Zsolt kapcsolata új szintre lépett. Szex nem volt, de mivel matattak a takaró alatt, Dorka pedig egyszer csak egy begyűrt zsebkendőt vett elő, az a gyanúnk, hogy Zsoltnak bizony kiverték vasárnap este.
  • Aurelio a férfilét megélésében eljutott odáig, hogy minden bent lakó nőt hülyének tart. Közben nagyon őrlődik Zsófi és Teo között, de Zsófinak az a problémája, hogy szerinte Aureliónak mindegy, melyik nőt kapja meg. Amúgy igaza van, de Aurelio ezt máshogy látja, és inkább bőgött, ezúttal Izának.
  • Iza már délelőtt rájött, hogy tetszik neki Aurelio! Ráadásul mindezt Vikinek mondta el, aki pedig el is pletykálta Aureliónak. Ő viszont ismeri Izát belsőleg, és soha nem járna vele. Ez persze sokkal nagyobb bréking lenne, ha nem a vasárnapi történéseket látnánk, ami még a párbaj előtt volt, és nem tudnánk, hogy este akkora mindenkivel csókolózós buli lesz, hogy azt a legdurvább középiskolai bulik is megirigyelhetnék.
  • Krisztián is Izát akarja ugyebár felszedni, ő a visszatérése után a riportszobában is elmondta, hogy nem érti, miért nem tud válaszolni pár kérdésére. Bele sem merünk gondolni, mik ezek a kérdések.
  • A vasárnap kiesett Laci elbúcsúzott Zsolttól, akinek megígérte, hogy sokat fognak majd beszélgetni később is. Valószínűleg pár diszkós haknit leszámítva soha a büdös életben fognak találkozni.
  • “Amikor Iza és Teo smároltak a szemem látára... Hát engem izgatott amúgy, én szeretem az ilyen show-kat” – konstatálta Krisztián, hogy Teo lesmárolta Izát, majd hozzátette, hogy ő ezzel koppant, mint tyúkszar a deszkán.

Csak nincs erről is véleménye? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!