A VV6 első párbaja előtt a párbajozó felek a kertben nyomtak le egy-egy beszédet, mindkettő félelmetesen unalmas és feleleges volt. Kivéve az a rész, mikor Krisztán azzal fenyegette meg Izát, hogy ha visszajön, meghódítja őt. Negyvenes Laci búcsúja a többiektől annyira volt unalmas, mint maga Laci, Krisztián legalább mondott valami bután cukit: "Próbáljatok meg egy kicsit őszintébbek lenni a másikhoz, és majd ha egyszer vidéken jártok, pörgetünk egy szalonnát."

Lacinak Zsolt mondta el a kortesbeszédét, Krisztiánnak pedig Aurelio, de ezek csak lényegtelen blablák voltak, az sokkal érdekesebb volt, hogy melyik villalakó kit várt vissza a villába. Lacit Zsolt, Dorka, Dávid és Zsófi várta vissza, Krisztiánt pedig Charlotte, Teo, Józsi, Aurelio, Viki, és Iza, aki eredetileg Laci csapatába tartozott. A párbajt végül Krisztián nyerte 52%-kal, így negyvenes Lacinak kellett hazamennie, aki áprilisban így legalább el tud majd menni a bíróságra.

De a párbajon kívül is történtek érdekes dolgok a vasárnap esti összefoglalóban. Iza pár napja bevallotta Vikinek, hogy bejön neki hajdúsági Krisztián, aki ezt most megtudta, úgyhogy gyorsan meg is mondta Izának: "Iza tetszesz nekem!" Viki rászólt a hajdúsági fiúra, hogy ezt nem így kellett volna: "Izabella pesti, tudod..." Úgyhogy Krisztián gyorsan korrigált is: "Tetszel? Nem? Úgy van, hogy tetszel? Akkor tetszel, hallod? Ja, már nincs itt." Iza elmenekült, erre Krisztián csak így reagált: "Megmondom neked az őszintét, aztán bemenekülsz ide? Hát szídd ki a vetőmagot a földből!" A hajdúsági fiú később a riportszobában is elmondta a véleményét a wannabe szupermodellről: "Iza szép kislány, mondjuk a belseje az botrány." 

Iza Krisztián vallomása után annyira zavarba jött, hogy nyígott egy sort Vikinek, akinek elmondta, hogy nem szereti, ha így udvarolnak neki, ezért már visszalépett Krisztiántól, és különbenis mostanában Aurelio is egyre jobban bejön neki. Utóbbi ágyába este egyébként be is feküdt a lány, így már négyen aludtak egymás mellett: Aurelio, Iza, nagyon rózsaszín Zsófi és biszex Teo. Utóbbi rá is mozdult Izára, és elkezdte cirógatni a hátát, miközben Iza meg Aureliót ölelte, aki meg Zsófival próbál összejönni. 

Szerelmi szálak a villában eddig:

Iza először Zsoltra mozdult rá, de Zsoltnak inkább Dorka kellett. Izának ezért gyorsan megtetszett Krisztián, majd hirtelen Aurelio is, akinek először Teo tetszett, majd Zsófi. Teo korábban leszbizett kicsit a már kiesett Alexával, majd kavart Aurelióval, most pedig Izára mozdult rá. Ja, és ott van Charlotte és Simon szerelme is, igaz utóbbit péntek este kidobták a villából.

A párbaj előtt azt is megnézhettük, hogy hogyan fogadták a többiek a Simon helyett beköltő Laza Dávidot. A 28 éves joghallgatót Zsolt azonnal letámadta a kérdéssel, hogy a fiúk vagy a lányok jönnek-e be neki. Dávid azt válaszolta, hogy egyértelműen a csajok, és hozzátette, hogy ezzel a kérdéssel az elmúlt években egyébként sokszor találták már meg, úgyhogy nem sértődik meg. Iza végig tátott szájjal, szó nélkül figyelt a srácra, ha pedig tudná, hogy mit mondott róla Dávid a riportszobában, lehet, hogy ujjongana is: "Amikor megnéztem a lányokat, akkor rájöttem, hogy Iza tetszik a legjobban, mert láttam egy érdekes csillogást a szemében, és abból kiolvastam valamit, lehet hogy többet mint kellene." Laza Dávid egyébként nem először van képernyőn, ugyanis  a VV5 egyik facebookos rajongói oldala szerint a srác szerepelt az Éjjel nappal Budapestben is.