A VV6 történetének eddigi legunalmasabb összefoglalója volt ez, még szerencse, hogy biszex Teo agyát felcseszték egy játék után, és így történt egy minimális izgalom. A villalakóknak hintalovakkal kellett versenyezniük, a nyeremény pedig egy szolárium volt. Mivel Teo senkinek a csapatába se fért bele, így ő lett a bíró. A villalakók még ezen a játékon is össze tudtak veszni, mindenki üvöltött, hogy ki csalt és ki nem, a nagy hiszti közben Teónál pedig elszakadt valami, és kijött belőle ez az üvöltés:

Majd rögtön utána ez a rettentően nőies, köpéssel díszített mozdulatsor:

Ezen kívül volt egy jelentéktelen kis affér is, azután, hogy a vilalalakók azt a feladatot kapták, mondják el egymásnak, ki a legtisztább szívű, és ki a legrosszindulatúbb villalakó. Hajdúsági Krisztián Izának adta a legrosszindulatúbb jelzőt, mivel a lány előző nap megmondta neki, hogy maximum a villa falain belül jönne össze vele, egyébként meg nem érdeklik a fiú érzései. Iza kiborult, a hajdúsági fiú pedig az ágyban próbálta vígasztalni a lányt, és megmutatta, hogy kell udvarolni: "Nagyvárosi, szívtelen, tróger és plázacica királynő vagy." 

Krisztán lefekvés előtt újra bepróbálkozott a wannabe szupermodellnél az ágyban, és a következőt mondta neki, miközben harapdálta a nyakát: "Ilyenkor miért vagy normális, amikor meg sokan vannak körülöttünk, miért vagy nagyképű? Ilyenkor imádlak, olyankor meg gyűlöllek." Iza válasza erre csak ennyi volt: "Ne harapdálj Krisztián, tudod jól, hogy meg foglak bántani. Nem akarok fájdalmat okozni másoknak. Értsd már meg Krisztián, ha hiszed, ha nem, egyszerűen érzéketlen vagyok. Meg foglak bántani, mert egy undorító, féreg, gerinctelen nő vagyok." Hajdúsági Krisztián viszont úgy néz ki, nem nagyon figyelt a lányra, mert ezután csak ennyit tudott kérdezni: "Adsz nekem egy jóéjtpuszit?" 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!