A jócsaj kategóriában költözött be a villába, most mégis úgy áll, hogy ő szinte az egyetlen, aki nem talál magának játszótársat. Így aztán maradnak a hisztik, amikből egyre többet dob be a lány, akinek már az se tetszik, ha este a hálóban suttognak. Egy exkluzív fotósorozatnak köszönhetően most eldöntheti, hogy van-e keresnivalója a modellek között vagy sem. Galéria!

A beköltözés előtt azt lehetett olvasni VV Izáról, azaz Koch Izabelláról, hogy modellkedik és minden álma, hogy egyszer híres szupermodell legyen. Eddig nem sok bizonyítékot találtunk arra, hogy a lány valóban modellként dolgozott volna, azonban most exkluzív fotósorozathoz jutott a Velvet, amin egyrészt meg lehet csodálni, hogy VV Iza hogyan fest bikiniben, másrészt hogy hogyan pózol a kamera előtt. A képen Iza hol pálmalevelek előtt fekszik, hol fehér kanapén kacérkodik, egy képen pedig még a Budai Vár is látszik. A sorozatot Zákány Gergely készítette.

A húszéves lány az első beköltözők közé tartozik, sokáig alig lehetett róla hallani, eltűnt a többiek között, az elmúlt héten viszont sikerült az egyik leghisztesebb szereplővé válnia. Saját bevallása szerint eddig minden férfit megkapott, sőt a férfiak szoktak megküzdeni érte, a villában viszont valamiért senkinek nem keltette fel az érdeklődését. Egyetlen kiszemeltje volt, Zsolt, aki viszont inkább Dorkát választotta helyette, ami külön felbosszantotta. Meg is mondta a férfinek, hogy legjobban ő zavarja most a játékban, úgyhogy azon lesz, hogy kirakja a villából.