Ne is kerteljünk, a Való világ 6-ban hosszú várakozás után végre előkerült egy punci! Ráadásul a jócsajként eladott rinyahercegnő, Iza produkálta, aki egy erotikus naptárfotózás kedvéért szőrtelenítette magát ott lent, ez pedig eléggé fájt neki. A teljes videót itt nézheti meg, a képeket itt, de mi azért rögzítettük a két legfontosabb jelenetet.

Aurelio két nővel is pózolt természetesen, hiszen ő aztán mindig szeretne ott lenni minden nő környékén, de Józsival is olyat pózoltak, ami tulajdonképpen jó alapja lehetne a VV6 minden jellegzetességét egy jelenetben bemutatni akaró szobornak. “Elég szigorú lett, hát na. Királyos” – jellemezte saját pózát Józsi. Emellett azt is imitálta, hogy kinyalja Bevállalós Teót, ami a videón az alább látható szinten volt erotikus, és sokkal jobb a végső képeken sem lett. Zsolt egyébként Dorkával, Dávid Zsófival, Krisztián pedig Vikivel pózolt, de ezeken semmi különleges nem történt.

Ez volt még

  • Aurelio és Zsolt öröknek hitt barátsága kezd szétesni, a szájhőst jól láthatóan zavarja, hogy Zsolt jól elvan Dorkával, ameddig neki már egy hónapja nem jön össze semmi a részeg smárolásokon kívül. “Növesszél faszt inkább” – hangzott el a Zsolt tanácsa.
  • Iza kezdi elveszteni a kapcsolatát a valósággal, elbőgte magát, amiért a többiek megették a pulykamell sonkát, pedig ő csak azt hajlandó megenni. Nem a pulyka a lényeg, hanem hogy ne legyen foltos a sonka, mert ha vannak rajta foltok, akkor nem tud beleharapni. A pulykamell sonka viszont ugye folt nélküli, mert sima.
  • A lakók szerencsés része kapott egy szoláriumot, aminek Józsi örült a legjobban, szinte orgazmusközeli állapotban beszélt az élményeiről, és a szoli illatáról a bőrén. Krisztián viszont nem értette, hogy működik, de őt igazából nem is érdekli ez a nagy kenyérpirító. Aurelio viszont nem használhatta, úgyhogy büntetésből összeseggezte az egészet.
  • Laza Dávid egyre jobban nyomul Cuki Zsófira, szerinte Aurelio ezt már úgyis elcseszte a tahózásával. “Udvaroljál neki, vigyél neki egy banánt, vigyél neki egy almát” – adott udvarlási tanácsokat Krisztián.
  • Dorka megsértődött Zsoltra, mert kinevette az erotikusnak szánt naptárfotóját.

Mondja el a véleményét, ha van! Itt.

Kövessen minket a Facebookon is!