Bár Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka úgy döntöttek, kivonulnak a bulvárból, Schobert már megint a Bors címlapjáról mosolyog ránk, mivel az elmúlt évben 5 milliárddal nőtt a vagyona. Legalábbis ezt az összeget számolta ki a Bors Schobert azon két állításából, hogy jelenleg egy 10 milliárdos forgalmú kiskereskedelmi céget vezet, és hogy három éve minden évben megduplázta a cége által generált forgalmát.

"1998-ban forgattam az első filmemet háromszázezer forintból egy kamerával. Plusz háromszázezerért másoltattam belőle ezer darabot. Egy hónap múlva már huszonnégyezret adtam el, ez két-hárommillió forintos forgalmat hozott. Nem a Rózsadombról jöttem, muszáj volt dolgozni. Mindennap legalább hat óra fizikai munkát végeztem, húsz év alatt pedig tízezer aerobikórát tartottam. Néha estére olyan fáradt voltam, hogy aludni sem tudtam. Úgy dobogott a szívem, mintha futnék. Akkor még nem sejtettem, milyen beteg szívvel születtem. Amikor leégett a Budapest Sportcsarnok, tízezer kazettám volt bent, nyolcmillió forintom porladt el. Ez volt az első bukás. A következő, amikor a TV2 akkori vezetése 1999-ben úgy vette le a képernyőről a műsoromat, hogy csak a tévéújságból értesültem róla. A harmadik kudarcos év 2010 volt: a versenyhivataltól helytelen szóhasználat miatt kaptunk egy többmilliós bírságot, a megítélésünk hirtelen olyan rossz lett, hogy az akkori hatvannégy üzletünkből több mint húsz bezárt, rengeteg bolt nem fizette ki a nagykert, így az is tönkrement. Százhúszmillió forintot kellett kifizetnem a gyártóknak a saját pénzemből, cégből és kölcsönökből. Két-három hónapig Rékával még a villanyszámlát sem tudtuk kifizetni" – mondta a Borsnak a legkevésbé sem bulváros mondatokat a bulvárból kivonult Schobert, akinek tényleg kegyetlenül felhízott a birodalma.

Schobert egyébként nem egyedül döntött úgy, hogy kivonul a bulvárból, követte őt felesége, Rubint Réka is. Rubint ezen döntését először azzal ünnepelte meg, hogy Facebook oldalán beszámolt arról, hogy lánya megint jelentkezett az Ének iskolája című műsorba, majd péntek reggel a Mokkában is vendégeskedett, hogy elmondja, hogyan segít egy koraszülött ikerpárnak és az apjuknak.