"Mindig azt csinálod, amihez kedved van?" – vezette fel a Való világ erős összefoglalóját Krisztián kérdése, miközben az RTL II a mai taktikai szálat hangsúlyozta. Persze a kérdés még a múlt adás része volt, amikor a hajdúsági betyár borotvahabbal veretett és zokogott. Lilu most vörös gatyában és a szokásos tanárnői hangnemben jelentkezett be frissiben, vasárnap kiválasztás lesz, mondta.

A szokásos brutális, reflektorfelkapcsolós ébresztő (amiért csoda, hogy nem ölt még senki) után Krisztián virnyogását kellett hallgatni, ahogy megbánja a 40 centi pengéjű kés részeg lobogtatását. "Leírta magát a szememben" – magyarázta a másnapos szemű Iza erről, miközben Krisztián bocsánatért esedezett. "Az lenne a legnagyobb büntetés, ha levennék rólam a lila kendőt, mert akkor lenne tíz jelem" – magyarázta Krisztián a kiválasztás rendszerét, és a saját védettségét jelentő kendőt. Ezzel nem ért véget a kés-gate, a sorkatonák rüszmetegei csinálhatták anno sokat Krisztián büntetését: krumplit kellett pucolnia, késsel.

Gyakorlatilag minden más történés X-faktor szintű unalmat hozott, VV Dávid (a villa díszhipsztere) kitalálta, hogy magára rakatja a jelet, hogy majd Vikit (a villa szarkavarója) vihesse ki párbajozni. "Leengedett a hangulat" – mondta meg a frankót Charlotte, és belegondolni is durva, mi lenne, ha az egyetlen értelmes embert, Vikit kicsapnák. "Csicskák vannak itt, félnek tőle" – mondta meg a helyzetről a véleményét Gyúrós Józsi.

A reklám utáni felvonás lényege Dávid további szervezkedése volt, részben Zsófit próbálta befűzni egy nyugiszobás randival. "Húúúú, pálinka, ezt nem mondoood?!" – reagált zsófi, a beszélgetés következő része pedig az alábbi formulát követte:

- Blablabla.
- Hihihi!
- Blablabla.
- Hihihi!

A végén még annyi szufla maradt a műsorban, és pár sör után még kacagni is lehetett rajta, hogy a játékosok egymás jövőjét vázolták fel. A paródia szerint Krisztián lett Hajdúnánás polgármestere. Hogy ehhez Szólláth Tibor mit szól, az rejtély. Volt még csábítóverseny, ez sok szót nem érdemel, a villabeli csajoknak ez nem igazán megy, kancsítottak és szőlőt tömtek magukba.