René Rykel Koiterről két dolgot érdemes tudni: az egyik, hogy nagyon fontos művésze (most épp webdesignere) a World of Warcraftért is felelős Blizzard játékgyártónak, a másik, hogy rajong a Trónok harca című HBO-sorozatért. Utóbbi jegyében, mint a NY Daily News írja, teljesen átalakította testét.

A 29 éves férfi a dothraki vezér, Khal Drogo (Jason Momoa alakította) figurájára akart hasonlítani, úgyhogy kemény edzésbe fogott, és az étrendjét is megváltoztatta. Tíz hónap alatt minden súlyfeleslegét leadta, és 4,5 kiló izmot szedett magára. Nem evett szénhidrátot, ehelyett gyümölcsön, zöldségen, zabon és tojáson élt. Megtanulta a dothraki törzs nyelvét is, átalakulását pedig a céges halloween-bulin tette közszemlére.

Koiter azóta rengeteg házassági ajánlatot kap, amelyekre azzal válaszol, hogy jó, de akkor nekik nyers lószívet kell enniük, mint sorozatbéli megfelelője választottjának. azt tervezi, a következő halloweenre Jon Snow bőrébe bújik. Az urat itt találja a Facebookon, ha profi fotókat nézegetne róla.