A Trónok harcával lett világhírű az az angol színész, aki még bánatosabb, mint a mémmé vált Keanu Reeves. Nézze meg közelebbről Haringtont, vagyis Jon Snow-t, aki semmit sem tud. De közben nagyon, nagyon, nagyon szomorúan néz.

Ha a mémtörténelem ismétlené önmagát, a szomorú Keanu Reeves mém szomorú Kit Haringtonként éledne újjá. A huszonhat éves angol színésznek voltak már kisebb-nagyobb szerepei, mégis a Trónok harca című HBO-sorozattal lett világszerte ismert. (Ebben a fattyú Jon Snow-t – magyar változatban Havas Jon – alakítja, akinek elég nehéz élet jut, és nem csak azért, mert marha hidegben lófrál mindig, vagy mert a csaja, Ygritte állandóan azt vágja a fejéhez, hogy „nem tudsz te semmit, Havas Jon".)

Kevés interjút ad, de időről időre azért megjelenik a nyilvánosság előtt, amiből két dolog derül ki: az egyik, hogy alapvetően elég szórakoztató és érdekes ember. A másik, hogy állandóan úgy néz, mint aki mindjárt elsírja magát. De tényleg. Alábbi galériánk (csaknem teljességgel) bemutatja azokat a képeket, amelyeket a sorozat indulása óta készítettek a színészről az egyik legnagyobb fotóügynökség munkatársai. Ha javasolhatjuk, a képek nézegetése közben ezt hallgassa.

Csak hogy ne szomorkodjanak önök is (legyen az ő bánata pont elég), az utóbbi három év fotóterméséből előkapartunk néhány olyan felvételt is, amin nem tűnik halálosan elkeseredettnek. Persze ilyenből lényegesen kevesebb van. Ehhez is szívesen is adunk aláfestő zenét. Tessék.

Melyik?

Sajnos egyelőre nem láttuk nyomát annak, hogy erre a jelenségre más is felfigyelt volna, úgyhogy a vonatkozó mémekre még várni kell. Önnek melyik változat tetszik jobban? Legyen szíves a bal oldali szavazóboxban jelezni, esetleg küldjön nekünk emailt az elképzeléseiről! Előre is köszönjük.

Szegény Kit Harington!