A Blikk címlapon hozza a hírt, hogy Sebestény Balázs egy Range Rover Sporttal parkolt forgalomtól elzárt területen az V. kerületben. Nem vitás, Budapesten nehéz parkolni, főleg egy ilyen dömperrel (4,8 méter hosszú). A lap egyik olvasója mindenesetre lefotózta a stuttgarti rendszámú autót, amely a Hercegprímás és az Arany János utca sarkán állt meg. " Ez azért izgalmas, mert pont ott fordul meg a 15-ös busz. Gondolom, mit össze szidhatták a buszsofőrök. Azért sem értettem, miért ott álltak meg, mert a közeli Bank Center mélygarázsban néhány száz forintért simán otthagyhatta volna a kocsit" - írta a feljelentő.

Sebestyénnek nem ez az első szabálysértése, tavaly kétszer hajtott túl gyorsan, a Vundersőn und Zuperszexiben pedig biztonsági öv nélkül vezetett. A lap megkereste a műsorvezetőt, ám a megkeresésekre nem reagált.

 A cég által készített reklámot alant láthatja, technikai adatokat itt talál a 18-30 millió forint között megvásárolható autóról. Az ügyben kerestük a Land Rover hazai forgalmazóját, de még nem értük el őket.

Nem ő az egyetlen tilosban parkoló, itt van Hajdú Péter, a tilosban parkolás koronázatlan királya, nem is beszélve Berki Krisztiánról, de ott van Rubint Réka is, és a Gödöllőn szabálytalankodó Gáspár Laci.