Megvolt a VV6 második kihívása: a vasárnap kiválasztott Laza Dávid végül nem túl meglepő módon úgy döntött, hogy Vikit viszi ki. "A legnagyobb egyéniségek fognak egymásnak feszülni ebben a harcban az egész ország előtt" - mondta magáról szerényen a férfi, mielőtt kimondta a nevet. A VV6 második párbaja vasárnap este lesz.

Krisztián nagyon vadul nyomult Izára az éjszaka közepén, Iza olyan ordas bunkó módon elküldte, ami kicsit minden egyszerű srácnak fáj: a nő egyszerűen közölte, hogy szégyelli, és egy vidéki csicskának tartja. A teljes beszéltetést érdemes végig nézni, villalakót így talán még nem aláztak meg, pedig egy olyan műsorról beszélünk, amiben az emberek magukból csinálnak hülyét.

Ez volt még

  • Józsi tényleg nem akart kaját adni a többieknek, ameddig ki nem deríti, ki dugta el az alvós maciját. Dávid azt javasolja, hogy csak cigit rendeljen, a kaja az kint maradhat. Viki végül bevallotta a tettét, mert ezzel akarta jelezni felháborodását a taktikázáson, amit Dávid vezet. A végén Józsi egyszerűen elsírta magát, természetesen vele tartott Aurelio is, de ő most visszatartotta könnyeit.
  • Bár Dávid mindig hozza a szintet, a legidegesítőbb figura ezúttal Viki volt, aki ezúttal Aureliót borította ki, természetesen azzal, hogy ellopta a maciját. A plüssállatok központi fontossággal bírnak a villában. Meg is kapta, hogy ő egy dagadt kurva. A javaslat az volt, hogy méltó visszavágásként fogják meg Vikit, és nyírják le a haját, de ezt végül elvetették. Vikit végül annyira erősen dagadtozta le a szájhős, hogy ő is elsírta magát.
  • Krisztián őszintén elbeszélgetett Aurelióval arról, hogy szerinte nagyképű lett, amióta beköltözött a csicskafattyú Dávid.

Tetszett? Nem tetszett? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!