A VV6 mai összefoglalójának legnagyobb drámája az volt, hogy valaki ellopta Gyúrós Józsi plüssmackóját. Az egész ott kezdődött, hogy a kispesti macsó Zsolt poénból borotvahabot fúj Józsi kezére alvás közben, aki ezen baromira felhúzta magát, gyorsan meg is kérdezte a többiektől: "Ha én leszek a villamester és nem lesz cigi, mérgesek lesztek rám?" Krisztián erre csak annyit reagált, hogy akkor végez a mackójával. Természetesen Józsi lett a villamester, meg is mondta, hogy aki viccel vele, vagy nem takarít ki úgy, ahogy ő mondja, az nem eszik, nem cigizik.

Gyúrós Józsi macija délutánra el is tűnt, a srác pedig keményen kiborult ezen, és több órányi keresgélés után találta csak meg a tömegnövelője dobozában a mackót. Emiatt méginkább ideges lett, meg is mondta, hogy akkor mostantól nincs se kaja, se cigi. "Megjött a szenvedés, hanyatlás, sírás korszaka" − zárta le a témát röviden Józsi. 

Pár órával később Viki elmondta Dorkának, hogy annyira felhúzta magát azon, hogy Dávid és a többiek összeesküdtek ellene, hogy ő most háromszor visszaadja nekik, úgy, mint Lúdas Matyi. "Az első már megvolt" − mondta Viki, amiből így kiderült, hogy a mackót ő dugta el.

Ezek történtek még:

  • Józsi azt tanácsolta Dávidnak, hogy mégse vigye ki Vikit, inkább szúrjon hátba valakit, vagy vigye ki a nagyon rózsaszín Zsófit.
  • Zsófi elmondta Dávidnak, hogy vannak sejtései, és egyre furábbnak tartja Dávidot, már nem is tudja, hogy megbízzon-e benne. Dávid emiatt azonnal ki is ábrándult a nagyon rózsaszín lányból. Hat nap után.
  • A villalakók többsége szerint a kiválasztott Laza Dávid Vikit fogja kivinni, a legnagyobb biztonságban pedig a Zsófi érezheti magát.
  • Helikopterező Aurelio rámászott Izára, majd nagyon rózsaszín Zsófira, Izának pedig ez annyira nem tetszett, hogy inkább biszex Teóval aludt együtt, aki ezután örömmel simizte a wannabe szupermodell lány hátát.
  • Iza, a villa rinyakirálynője barackszínű, punciba gyűrődött bugyit villantott, miközben Dorkának nyígta el, hogy már megint ráindult hajdúsági Krisztiánra. Ezt láthatja itt alul.

A fogatmosó Zsófi arcával búcsúzunk:

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!