Puskás Peti testvérével és egy barátjukkal alakított közös zenekara, a Biebers összehozta negyedik klipjét, ami az énekes elmondása szerint annyira megteremtette az anti-Valentin napi hangulatot, hogy úgy döntöttek, hogy ezen a szép szerelmes ünnepen mutatják be: “Ha már úgyis Valentin nap van, úgy döntöttünk, hogy ezúttal nem az udvarlós romantikus vonalát mutatjuk be a szerelemnek, hanem azt is, hogy ez milyen szar tud lenni. Én soha nem ünneplem a Valentin napot, nem hiszek ebben. A körülöttem lévő nőknek szoktam venni virágot, úgyhogy inkább nőnapnak tekintem” – avatta be a Velvetet valentinozási szokásaiba Puskás Peti.

A klip mellett már maga a dal is önmarcangolás, mivel a zenekar gitárosa, Stue a házassága vége felé írta meg az alapjait. “A Stay azért jött ki Valentin napon, mert már maga a dalt is akkor írta a harmadik tagunk, Stue, amikor elvált Trokán Annától. Az egész klip neki van címezve, úgyhogy a legdepressziósabb szerelmes videót akartuk kihozni így erre a napra. Nem beolvasni akartunk, csak meg próbáltuk örökíteni a szerelmét. A csöcsök és a seggek után kicsit művészibb szinten akartuk bemutatni a nőt.”

A Stay mellesleg már megint megpróbálja nemzetközi vizekre evezni a Bieberst, ezúttal egy filmhez használják fel a dalt. “Egy angol-magyar filmnek lesz a betétdala, ami a dalhoz hasonlóan fiatal párokról szól. Ezt egy magyar lány csinálta, aki filmsuliban tanult, és a vizsgafilmje végül egészestés lett, profi színészekkel. Ha minden igaz, bemutatják majd Magyarországon is, jelenleg forgalmazót keresnek Én is játszok benne, ezért találtuk ki, hogy benne lehetne a dal. A klipben is szerepelnek angol és magyar színészek is, plusz egy negyven fős kórus. Szerintem egy igazi glam rock fantázia lett.”

Tetszik a dal? Nem tetszik a dal? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!