Minden idők valószínűleg legdögösebb magyar klipjét forgatta le a Biebers, amit most csak a Velveten lehet látni. A huszonkét éves glamour-modellt felszedik az utcán, aztán elviszik egy kertes házba, ahol először vetkőzni kezd, aztán besétál a medencébe. Szexis dekoltázs, combfixes harisnya, és még millió fétis! Egy pillanatra kurvának álltunk és nagyon élveztük.

Vége a nyárnak, a Biebers Sorryját mondjuk így sem tudtuk megunni, de elérkezett az idő, hogy a következő számukhoz is klipet forgassanak. Ahogy egy korábbi interjúban Puskás Petiék már elmondták, eleve klipekben gondolkodnak, úgyhogy ebben olyan sok meglepő azért nincs is. A forgatásra a Velvet is bekukkanthatott, lőttünk is néhány fehérneműs képet a videó főszereplőjéről, a huszonkét éves Czene Vivienről. Mindemellett az a szerencse ért minket, hogy nálunk van a Summer Love Ghost premierje is, így a Velveten láthatja mindenki először a klipet. A Sorry jól futott, több mint 400 ezren látták a Youtube-on, és mi is a nyár egyik legnagyobb partihimnuszának választottuk. "Jól motiváltak vagyunk ettől a sikertől, és úgy tűnik, hogy az emberek kíváncsiak, hogy mi történik a Biebers-szel" – mondta Puskás Peti.

Csajozás és divatvideó

Az új klip története a Sorryhoz hasonlóan szintén viszonylag egyszerű: egy csinos lányt felszednek kocsival, aztán előbb a medencében, később az ágyban kötnek ki. "Régi álmom, hogy forgathassak egy ilyen klipet" – mondta Puskás nevetve. "Igazából öcsém mutatott egy orosz divatfotóst, aki olyan videókat csinál, amik semmiről nem szólnak, csak egy elképesztően jó csaj van benne egy szál pólóban és bugyiban, amiktől öt perc alatt meg is válik. Marha jó fashion videók, nagyon szépen kivitelezettek." Ezt ötvözték aztán a pornóvideók egyik alműfajával, amiben az utcán szednek fel nőket, és mindent szubjektívból mutatnak be. "Most végre leforgathattam a sajátomat úgy, hogy semmi durva nem történik persze benne." Az egyébként, hogy a Biebers nem szerepel egyik klipjében sem, mint korábban is említették, teljesen tervszerű.

A klipkészítés mellett a dalszerzésben is felpörgött a Biebers, éppen Magyarországon van ugyanis az együttes harmadik tagja, Stu is. "Nagy dalírásban vagyunk, hogy kihasználjuk azt a két hetet, amíg itthon van. Gyorsan befejezünk egy-két dalt, vagy legalább belekezdünk néhányba, amit aztán öcsivel összerakunk majd" – mondta a Velvetnek. Mindemellett mostanában szeretnének belevágni a koncertezésbe is. "Nagy terv, hogy turnéra indulunk más fiatal zenekarokkal együtt, szeretnénk egy-másfél órás koncerteket összehozni. Ebben is megvan az elképzeléseim, de ott van Stu is, az ő borongós, londoni ízlésével, öcsi meg ugye djéskedik. Ennek is persze valamiféle ötvözetét szeretném." Alapvető célkitűzés még, hogy ha elmegy egy néző a koncertre, akkor természetesen más élményt kapjon, mint bármelyik másik előadó esetében. Talán ilyesmit:

Mivel még nem koncerteztek, csak a Facebook alapján tudják elképzelni a közönségüket. "Nagyon büszke vagyok, hogy egyre több magyar rajongónk van, és hogy akadnak külföldiek is." A Biebers, ahogy korábban írtuk, eleve úgy alakult, hogy az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy a hallgatók ne tudják eldönteni, hogy melyik országból is érkezett a zene. Az, hogy külföldi rajongói is vannak az együttesnek, azt bizonyítja, hogy sikerült ezt elérniük. Kiderült ráadásul, hogy külföldi terjesztéssel kapcsolatban is megkeresték már őket.  A forgatás napján kaptak egy emailt, hogy Dél-Koreából érdeklődik utánuk egy kiadó, aki például Afrojacket is viszi az országban. "Izgatottan várjuk, hogy mi lesz ebből. Abban mindenesetre bízom, hogy nagyon nyitott és igényes közönségünk van" – tette hozzá Puskás.

Nem okozott problémát

A klipben a huszonkét éves Czene Vivien alakítja a jócsajt, aki elmondása szerint már a hatodik klipben szerepel, bár azt sminkelés közben nem tudta megmondani, hogy mik voltak az előzőek. Ő tizennégy éves kora óta modellként dolgozik, ez most már főállású elfoglaltsága lett. "Nagyon sok munkám volt, egy hete jöttem haza Bécsből, ott öt napig egy naptárfotózáson voltam, utána két napig egy parkban fotóztak. Ezek most a legfrissebbek" - mondta a Velvetnek. Czene – mint magyarázta – nem fashion modellnek számít, a munkái nyolcvan százalékát inkább a glamour fotózások teszik ki, úgyhogy nem okoz neki problémát, ha szexis fehérneműkben kell szerepelnie. Jelenleg is hasonló szerelésben látható az egyik magazinban. Két hónapja van egyébként barátja, aki mindenben mellette áll, és a klipforgatásban is lelkesen támogatta.