Ahogyan azt a Nagy Duettől megszokhattuk, vasárnap este is remek házibuli hangulatot teremtettek a szereplők. Az idei szériában ráadásul van egy iszonyú cuki pár: Nótár Mary és Fekete László, akiktől akár egy egész estés produkciót is elnéznénk. A 156 centis énekesnő és a 192 centis erősportoló egymás mellett már ránézésre muris, ráadásul ők ketten még show-t is csinálnak a színpadon.

A furcsa páros ma este a Kispál és a Borz által is feldolgozott Szenes Iván dallal, a Kicsit szomorkás című szerzeménnyel álltak a közönség elé, és igen maradandót sikerült alkotniuk. Elég legyen csak annyit mondanunk, hogy a közel 170 kiló Fekete László pogózott a színpadon, ami valami csoda folytán színpad maradt a produkció végére is. (Maximális pontszámot kaptak a zsűritől.) De inkább nézze meg mindezt az alábbi videón, ha lemaradt volna róla a Való világ 6 párbaja miatt.

Az este folyamán Oroszlán Szonja és párja, Kárász Róbert estek ki: ugyan a zsűritől nem ők, hanem Sarka Katáék kapták a legkevesebb pontszámot, a nézők mégis úgy döntöttek, Hajdúné és LL Junior folytathatja a versenyt. A holnapi Mokkában Kárász Róbert talán saját magával fog interjút készíteni, mint a Nagy Duett kiesőjével.