A VV6 második párbaja előtt Dávidnak és Vikinek kampányfilmet kellett forgatniuk, feltehetően azért, hogy a villalakók ne unatkozzanak annyira, ugyanis a szavazást ez valószínűleg túlzottan már nem befolyásolta. "Akarok egy szarós jelenetet, mert nem akarom ezt az állandó nyálas kis dolgot nyomni" − mondta Dávid, aki végül tényleg a vécén ülve mondta el a kampányszövege egy részét. Aurelio ettől már annyira rosszul volt, hogy odament a másik csapathoz és elmondta nekik, ő már azon gondolkodik, hogy átáll Viki csapatába, akik legalább próbáltak tényleg viccesek lenni a kampányfilmben. Zsolt például eljátszotta azt, hogy Laza Dávid milyen lenne, ha visszatérne a villába, és olyan jól utánozta a srácot, hogy egy kicsit még mi is elnevettük magunkat. De ennél fontosabb, hogy a végén már a Dávid csapatába tartozó Aurelio is besegített Viki kampányfilmjének forgatásába, és ő tartotta a kamerát. Hogy utóbbihoz mit szólt Dávid, nem derült ki.

Az összefoglaló után aztán végre elkezdődött Dávid és Viki párbaja. Először Dávid vonult be a stúdióba, ahol Lilunak és Istenesnek hablatyolt egy sort az ördögi tervéről, de ezt lehetetlen összefoglalni, mert egyszerűen nincs értelme annak, amit srác választékosan próbált megfogalmazni. Viki nem csak a bőröndjét, hanem egy seprűt is magával vitt a párbajra, ahol elmondta, hogy neki nincs taktikája, simán csak jól érzi magát a többiekkel, és röhögcsél velük, néha meg rajtuk. Dávid aztán tovább próbált okoskodni a semmiről, és ezt már Lilu sem bírta, többször is finoman beszólt a párbajozó fiúnak.

A mostani, majd a régi villalakók is elmondták, hogy kit szeretnének újra a villában látni. A VV5-ből ismert Dukai Gergő Vikit, VV Anett Dávidot, a VV6 elején kiesett Alexa Vikit, a Krisztián ellen kiesett Laci Dávidot, Simon pedig meglepő módon Vikit szerette volna visszaküldeni a VV6 villájába. A párbajt végül Viki nyerte meg 57 százalékkal, így Laza Dávid mehet haza, amit Charlotte viszonylag rezignált arccal fogadott.

Ez történt még

  • Mivel Viki még nem tudta, hogy nem ez lesz az utolsó éjszakája a villában, ezért úgy döntött, azt Aurelióval töltené el, majd szétszívatta a fiút, és ölelgetni kezdte őt az ágyban. Aurelio kiborult és röhögve könyörgött, hogy hagyja békén őt a lány.
  • A párbaj előtt volt egy kis hiszti is, amiben először mindenki az összevissza beszélő Dávidnak ugrott neki, majd Iza és Charlotte is lenyomott egy gyengébb catfightot, amiben Iza riherongynak nevezte Charlotte-ot, ugyanis szerinte nem normális az, hogy mközben a prostimúlttal rendelkező lányt kint várja a villából kirúgott Simon, Charlotte mégis a fiúk előtt fogdossa a mellét, és olyanokat mond, hogy Dávidot nem kívánja szexuálisan MÉG
  • Charlotte kurvás méhecskének öltözött, az erről készült képet pedig itt alul meg is nézheti.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!