Mostanában Atlantában döngeti nőit Justin Bieber, az Amerikában gyakorlatilag közutálatnak örvendő tiniceleb. Bieber ellen most a környékbeliek tüntetni készülnek, mondván megmérgezi gyermekeik lelki fejlődését – írja a TMZ. A demonstráció embertelenül korán, reggel 6-kor kezdődik majd, és a Buckhead Neighborhood Coalition (Buckheadi Szomszédság Koalíció) nevű civil szervezet találta ki. Az előzetes petíciót kétszázan írták alá, szóval lesz bőven tüntető.

"Keményen dolgoztunk, hogy elérjük a céljainkat és idekerüljünk, ahol vagyunk. Justin Bieber átköltözése Atlantába nem lehet más a gyerekeinknek, csak rossz" – közölték. Az aggódó anyukák és apukák attól tartanak, a gyerekeik nem játszhatnak többé önfeledten a garázsfelhajtón (az amerikai gyerekek zöme itt játszik), mert a száguldozó Bieber elcsapja őket. Zárásként könyörögnek: "Kérem, ne hagyjuk egy gyereknek romba dönteni mindazt, aminek eléréséért olyan keményen megdolgoztunk". Reméljük, nem lesznek súlyos összecsapások.

Más: Bieber nem fogadja el azt a vádalkut, aminek keretein belül megúszta volna ittas vezetését börtön helyett némi közmunkával és azzal, hogy bármikor hasraütésre drogtesztnek vethetik alá. A TMZ szerint főleg ez utóbbi nem tetszett neki, főleg, hogy gyenge lábakon áll az ellene valló rendőr vallomása.