18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gyúrós Józsi pöcspörgetése beleég a retinába

tt
2014.02.24. 22:55

Istenes Bence túl sok videót nézett Sebestény Balázsról, ezt a hétfő esti összefoglaló kezdetén is bizonyította. A játékosok Gyúrós Józsi emlékversenyt rendeztek, a szerkesztők küldtek nekik póznadrágot is, hogy tökéletes legyen minden. Az asszonyok tátott szájjal bámulták az olajozott testű kanokat: Sarlotte 501 ráindult Aurelióra, VV Iza Hajdúságira, Zsótira és Aurelióra is elismerően bólogatott, VV Viki természetesen a Hajdúságit találta a legjobb kiállású legénynek. Gyúrós Józsiról közben felkerült a csatorna weboldalára az a videó, aminek láttán mindenki sajnálhatja, hogy távozott a villából. Zuhanyzás közben, természetesen a tükörben saját magát bámulva rázza a testét. A játékból távozó Gyúrós helyére, ahogy várható volt, hamarosan beköltözik valaki.

757jg.gif

Természetesen üvöltözés sem maradt le a hétfő esti összefoglaló első képkockáiról, a party scene vitába torkollt: Dorka és Zsolti semmije Izát rettentően idegesíti, veszekedtek az enyelgés miatt. Iza a szerelmespárt hibáztatta, amiért Józsi feladta a játékot (?!). Ami még volt: Aurelió kiborult a konyhán, a mosatlan ömlik ki a mosogatóból, egyik asztalon vagy pulton sincs egy falatnyi szabad hely sem, ezért Aurelió a villanőket hibáztatja — szerinte a hat nő közül egyik sem takarít. VV Iza visszaszólt, hogy nem ez a nők dolga, Aurelió pedig levonta a következtetést, miszerint ezért van az a világban, hogy 10 nőből 2-t vesznek feleségül. Sajnos továbbra is az unalom jellemzi a VV6-ot, a tematikus heteken talán történhet még csoda, egyelőre az Iza kiabál, Aurelió kiabál, Dorka-Zsót egymáson, VV Viki-Iza-Hajdúsági háromszögben kifullad az összefoglaló.