Vége a nagy várakozásnak, kiderült, hogy ki megy ki a villából vasárnap, hogy párbajozzon egyet a vasárnap túl sok jelet kapott Charlotte-al. Dorka lett a szerencsés, aminek köszönhetően az első női párbaj jön össze napokon belül. A kihívó nagyon élvezte, hogy a kezében van végre egy döntés, úgyhogy jó ideje először több teljes mondatot is hallhattunk tőle. Elmondása szerint a szívére hallgatott, és nem az eszére. Az biztos, hogy Charlotte mindenképp jól jár, hiszen a villában felszedett pasija jegygyűrűvel várja kint.

Aurelio mellesleg már megint letolta a nadrágját, ezúttal az újonnan beköltözött Ádámmal vállalt közösséget azzal, hogy megmutatta mindenkinek a pöcsét. Ádám valószínűleg pontosan erről a fogadtatásról álmodott egész életében.

Ami még volt

  • Zsolt az előző barátja miatt szakított Dorkával tegnap, emiatt sokáig nem szóltak egymáshoz. Zsolt enni sem tudott egész nap a dráma miatt. Aztán szerencsére kibékültek.
  • Krisztián nagyon másnapos volt reggel, szomorúan közölte, hogy gyakorlatilag semmire nem emlékszik az előző estéből. Bocsánatot viszont senkitől sem hajlandó kérni.
  • Az összefoglaló második részében az igazi Tarantinós időkezelés miatt megnézhettük, mi előzte meg azt, hogy tegnap beköltözött a villába Jóvágású Ádám.

Elmondaná a véleményét? Mondja itt!

Kövessen minket a Facebookon is!