Valószínűleg tanultak a játékosok Dávid múlt heti lebőgéséből, ezért semmiféle taktikát nem beszéltek meg a kiválasztás előtt, így négy jellel Charlotte-ot küldték ki párbajozni. A Simon kizárása óta teljesen beszürkült, 500 pasijával menőző lány szerint pont készen áll arra, hogy megerősítse lelkét a párbaj, ami amúgy jövő hét vasárnap lesz.

Krisztián mellesleg menő frizurát akart, ezért Zsolttal intézte el a frizuráját. Az eredmény magáért beszél, Krisztián kopasz lett. “Eddig se tetszettél, most végképp nem tetszel” – alázta földig Iza, aki saját bevallása szerint a kopaszokat utálja a legjobban. A hajdúsági hős eléggé megszívta ezzel, ugyanis korábbi nagy szerelme nem is akarta odaengedni magához aludni új külsejével

Ez volt még

Gyúrós Józsi utolsó nagy pillanatait kaphattuk el, Aurelio próbálta lebeszélni a távozásról. “Olvastad Schwarzenegger könyvét?” – tette fel a kérdést a szájhős. “Nem, melyiket?” - válaszolta József. “Királyként jöttem be de úgy érzem, királyként is távoztam” – mondta végül a férfi, aki arra alapozta ezt, hogy pár szót neki köszönhet a villa, például a báttyát és a nénnyét.

Közben mindenféle felhajtás nélkül eltűnt Teo gipsze, ami még azért került rá, mert széttörte a kezét, amikor Alexa távozása miatt bőgött. Szerintünk már nem emlékszik rá annyira, ki az az Alexa.

Bedobtak a lakókhoz egy szerencsekereket, amivel jó esetben videóüzeneteket kaptak a családjuktól. Zsófi akkora lúzer volt, hogy ötször is rosszul pörgetett, ezért nem kaphatta meg, hogy milyen büszkék rá. “Olyan volt ez, mint amikor egy Barbie-ra rádől a Barbie-háza” – írta körül az érzést.

Igazuk volt? Nem volt igazuk? Nem is érdekli? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!