Ugyan a seattle-i rendőrség újra kivizsgálta a Nirvana egykori énekesének, Kurt Cobainnek a halálát, nem találtak új fejleményt – írja a Gawker. Cobain 20 éve követett el öngyilkosságot a lakásán, most újabb képek is előkerültek a helyszínről. A két képen látható Cobain ikonikus szemüvege, a droghasználatra utaló tű és kanál, a pénztárcája, egy szivardoboz és egyéb személyes tárgyak. Mike Ciesynski volt a detektív, aki az ügy újravizsgálását végezte, és kijelentette: „Néha az emberek annak hisznek, amit elolvasnak – néhány olyan dezinformációnak néhány könyvből, hogy ez egy összeesküvés volt. Ez teljesen helytelen. Ez egy öngyilkosság. Ez egy lezárt ügy" – mondta.

Cobain holttestét 1994. április 8-án fedezték fel seattle-i otthonában. A nyomozás akkor azt derítette ki a USA Today szerint, hogy Cobain napokkal korábban a saját üvegházában nagy adag heroint lőtt be magának, majd shotgunjával véget vetett az életének. Ugyanebben az évben, Rómában már megpróbált egyszer öngyilkosságot elkövetni. Cobain 27 évesen, a Nirvana csúcspontján halt meg.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy    06 80 820 111    telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.