Azt írja a Page Six, hogy Lady Gaga nagyon szeretne mindent ellenőrzés alatt tartani – ennek jegyében arra kéri a fotósokat, hogy mielőtt leadnák a róla készült képeiket, legyenek szívesek egy kicsit megdolgozni photoshoppal. Igen, jól olvasták. Azt szeretné, hogy a karját és a lábát karcsúsítsák, utóbbin a bőrt simítsák el, és az álla vonalán is finomítsanak. Ha erről Beyoncé jutott eszükbe, nem véletlen: az énekesnőnek annak idején annyira nem tetszettek a Superbowlon róla készült képek, hogy először megpróbálta leszedetni azokat az internetől, aztán kitiltotta a fotósokat a turnéjáról.

A lapnak több fotós arról számolt be, hogy múlt héten, egy eseményen kötelesek voltak bemutatni Lady Gagának (illetve, valószínűleg, a stábjának) a kész fotókat, hogy okézhassa. Kevin Mazur fotós, aki egyedüliként fotózhatta a roselandi fellépéseit, megerősítette a híreket. Neki is jóvá kellett hagyatnia a képeit, de szerinte ez egyrészt nem meglepő, mert minden sztár ilyen, másrészt olyan sokat nem vacakoltak vele, mert időben le kellett adnia a képeket. Általában izzadságcseppeket, hülye helyen lévő hajtincseket, vagy fénylő homlokot szedett le utómunkázással.

„Annyira kiszolgálja a paparazzit, mint senki más. Lady Gaga mindent megtesz, mindig új cuccokat vesz fel, hogy a fotósoknak minden napra jusson valami” – áradozott Mazur, ám társai, akik nem fotózhattak múlt héten, nem voltak ennyire feldobva.