Megtörtént a lehetetlen: Beyoncéról előnytelen fotók kerültek ki az internetre. Bár az énekesnő neve és az előnytelen szó nem fér meg egymás mellett egy mondatban, Jay-Z feleségének sajtósa mégis úgy gondolta, hogy el kell távolíttatnia hét fotót az internetről. Örökre. Nyom nélkül.

Mostmár tényleg kijelenthetjük, hogy Beyoncé az univerzum királynője, és MINDENT ő irányít. A tegnapi napon ugyanis Beyoncé Knowles sajtósa azt követelte a Buzzfeed-től, hogy azonnal távolítsanak el az oldalukról hét fotót, amik Beyoncé, a Super Bowl félidejében előadott showján készültek. A sajtós szerint a képek Beyoncé nem túl előnyös oldalát mutatják, ezért kérte az oldalt, hogy a Getty Images képügynökségtől teljesen legálisan vásárolt fotókat tüntessék el. A sajtóst a Buzzfeed hétfői, 33 képből és gifből álló csodálatos válogatása zavarta, ami az énekesnő Super Bowl-os előadásán készült legvadabb pillanatait mutatta be. Az anyag megjelenése után a Buzzfeed szerkesztősége a következő levelet kapta Beyoncé sajtósától:

"Köszönöm, hogy fogadták a hívásomat. Mint ahogy beszéltünk róla, van pár előnytelen fotó az önök anyagában, és hálásak lennénk, ha lecserélnék azokat. Biztos vagyok benne, hogy találnak jobb képeket is. A legrosszab képek az következők: 5, 6, 10, 11, 12, 19 és 22. Nagyon köszönjük, Yvette"

A Buzzfeed közzétette a levelet, majd utána a hét kifogásolt fotót is, amiből mi már csak hármat tudtunk megszerezni, ugyanis a maradék négy fotó a Getty Imagesről furcsa mód azóta eltűnt. Nyom nélkül. Persze tökéletesen megértjük a képügynökséget, hisz ki tudna ellentmondani az univerzum királynőjének? Az ügyben viszont maradt még két megválaszolatlan kérdés. Az egyik, hogy egy ekkora sztár sajtósa miért gondolja, hogy pár neki nem tetsző fotót eltávolíthat az internetről – arról a helyről, ahova ha egyszer kikerül egy fotó, akkor az onnan soha többé el nem tüntethető? Illetve, hogy mit fog szólni Beyoncé, ha megtudja, hogy sajtósának nem tetszettek a róla készült képek? Hisz tudjuk, hogy Beyoncéról nem készülhet rossz kép, mert az a kép amin Beyoncénak akár csak a kisujja is látszik, csakis csodálatos lehet. Nem lennénk se a sajtós, se az internet helyében, az biztos.