A Budapesten forgató angol színész magyar barátaival szórakozott a belvárosi Kolorban, ahol láthatóan lerészegedett rendesen, és jókedvűen szelfizett bárkivel, aki épp betalálta. Egészen véletlenül egymásba botlottak Zimány Lindával is, akivel nem csupán közös fotó készült, de az Oxox-on felbukkant, és a Youtube-ra feltöltött kézikamerás felvétel tanúsága szerint az atomrészeg háromgyerekes családapának nagyon is bejött a glammodell, és vad verbális flörtjük végül cukiskodó csókcsatába csapott át sűrű ölelgetések kíséretében.

Zimány nem bizonyult nehéz prédának, mert kettesben távoztak a helyről egy közösen rendelt taxi felé. Az est további részét csak találgathatjuk, mindenesetre úgy tűnik, Zimány már levonta a megfelelő következtetéseket, és csütörtök reggel lecserélte Facebook-borítóképét egy pálmafákkal övezett, Hollywood felé vezető sugárútról készült fotóra.

Ön szerint mi lett a közös este vége?

Az is valószínű, hogy Jude Law aktuális szerelme, a színésznő Ruth Wilson sem fog annyire örülni a felvételnek. 

Úgy tűnik, nagyon bejött a színésznek a hely, ugyanis korábban egy ír cserediáknak adott szerenádot ugyanitt. Tehát aki látni akarja a Budapesten forgató Jude Law-t, annak a Gresham-palota környékén kell lebzselnie, vagy a Kolorban lógnia. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!