Eddig bírták a műkörmök, amiket körülbelül egy hónappal ezelőtt – ki tudja kik – ráraktak a VV6 játékosnőire. Az olvasói szavazatok szerint VV Teó hosszú, hegyes karmai a legízléstenebbek, a karmok megadták magukat,  már csak elvétve találni a Biszex Teo kezén műkörmöt. VV Izáé is foghíjas kicsit, a hétfői összefoglalóban látszódott a legjobban, hogy néz ki most a kezük. Az alábbi videóban VV Teo gésakarmain lehet szörnyülködni.

Ami még történt:

- VV Kriszitán Istenhez imádkozott, és azt kérte, nyerje meg ő a párbajt, az ámen előtt azt mondta, ő egy egyszeű, vidéki, hülyegyerek.

- VV Iza megérzése az volt, hogy Zsolt nyeri a párbajt.

- Aurelio kiborult, amikor VV Krisztián ment vissza a villába, igaz, az se segített sokat, hogy VV Viki azt mondta, VV Krisztián leverné Aureliót is a párbajon. Aurelio annyira kiborult, hogy csak a farkát tudta fogni. Asszonya, VV Teo azzal vigasztalta jó feleséghez méltón, hogy az ilyenekből erőt kell meríteni, és bosszút kell majd állni.

- Összeállították a nyugiszobában az összes játékos fotóalbumát, illetve a top 5 és top 3 játékosok fantomképeit is, ekkora motivációt egyetlen egy Való világban sem kaptak a játékosok. Az előzetes szerint üvöltözés várható a napokban.