A VV6 nőit titokban manikűrözik, legalábbis egyetlen egy összefoglalóban sem mutatták, ahogy manikűrösök dolgoznak a játékosok kezein. Eddig minden VV-ben tökéletesre manikűrözött játékosnőket láthattunk, de az sose derült ki, hogy kik és mikor járkálnak be a villába manikűrözni. A VV6-ban március 10-én mindegyik villanő más praclival mutatkozott a valóságshow-ban, mint amilyennel március 16-án. A műkörömváltozás VV Teón a leglátványosabb, a biszex valóságshow-szereplő hosszú, hegyes körmöket kapott, de olyanokat, amikkel ölni is lehetne. Szavazzon, melyiküké lett a leginkább esztétikus, és melyiküké a legrondább! Minél jobban tetszik, annál több pontot adjon!

VV Teó a hosszú hegyes karmokat szereti

Hosszú, hegyes karom, és mindegyik más színű. Egytől tízes skálán, mennyire ízléses?

VV Charlotte színes franciája

Itt is látszik VV Teo hegyes karma, a játékos február óta ezekkel mosogat, takarít, nyomkod pattanást, satöbbi, és úgy tűnik, kényelmesen él ezekkel a körmökkel. VV Charlotte körmei ezen a képen francia manikűrt kaptak, ráadásul színeset, ami annyit jelent, hogy a lényegi része rózsaszínű, tetején egy fekete csíkkal. Erre a színes francia manikűrre mennyire kellemes ránézni?

VV Zsófi körmei körömlakk nélkül

Ritka pillanatot láthatunk, VV Zsófi körmei kicsit töredezettek – akárcsak a szemöldöke –, egyik-másik hosszabb a másiknál, és körömlakk sincs rajta. Igazi háziasszonykörmök, minden nélkül. Tetszik?

VV Iza francia manikűrje

VV Iza februárban még francia manikűrt viselt, hosszú, szögletes körmein, márciusra kicsit megváltozott, láthatóan nem saját maga ápolta. 

VV Iza rövid, színes körmei

Március közepén már mindenféle színű, rövidebb, kör alakúra vágott körmökkel fogta a fejét VV Iza a kertben. Ez szebb, mint a francia, szögletes manikűr?

VV Zsófi rózsaszín szögletes körmei

A rózsaszín lány rózsaszín karmokat növesztett a vasárnapi párbajra, így mondta el a kortesbeszédet VV Ádámért. A szögletes formára a hüvelykujjáról lehet következtetni. 

VV Charlotte rövid kerek körmökkel takarít

A Villamesteri pozíciót VV Charlotte rövid, lila körmökkel indította, és megszabadult a hosszú körmeitől. Ez a jobb, vagy a hosszú, szögletes?