A Való világ 6 készítői is sejthették, hogy a műsor konfliktusai már tényleg annyira érdektelenek, hogy csak a céltalan szeméttel tudják fenntartani a figyelmet, ezért ugye elkezdődött az X-Faktor hét, a lakók pedig énekelnek. Bár az ember azt hinné, hogy az, hogy hat énekelni egyáltalán nem tudó ember éneklése unalmas tud lenni, de nem: az a hihetetlen érzék, ahogy Viki minden létező dallamot elront, vagy hogy Teo a beszédjénél alig elviselhetőbben énekel, egyszerűen megunhatatlan. Szerencsére videó is van ezekről a felejthetetlen pillanatokból.

Az előző napi bátorságpróba győztes csapatának egy tagja jutalmul védettséget kapott, tehát garantáltan nem zavarhatják ki párbajozni a lakók vasárnap. Ezt végül Viki vette fel, aki így már garantáltan ott van a legjobb öt játékos között.

Iza már megint összeveszett Krisztiánnal, de most a szokásosnál is jobban. A végén Iza már provokált is: “Gyere, akkor üssél meg” – mondta a keményen néző Krisztiánnak, akinek korábban az anyját szidta párszor. A nő később elárulta a kameráknak, hogy ez szándékos volt, mert Krisztiánnak ez fáj a legjobban, Krisztián pedig teátrálisan összetörte a közös képüket, majd bevallotta Vikinek, hogy majdnem olyat tett, amit később nagyon megbánt volna.

Mik a benyomásai? Itt mondja el őket!

Kövessen minket a Facebookon is!