Három hollywoodi producert vádol egy férfi szexuális visszaéléssel, aki még húsvét előtt perelte be az X-Men filmek rendezőjét, Bryan Singert, azt állítva, hogy 15 éves korában orgiákon fajtalankodtak vele – írja a Buzzfeed. Most megnevezték a három prominens személyiséget, Garth Ancier, Gary Goddard és David Neuman voltak azok, akik állítása szerint szintén részt vettek az orgiákon, hol Kaliforniában, hol Hawaiion.

Michael Egan szerint mindhárom férfi kényszerítette az orális közösülésre, alkoholt és kábítószert adtak a fiúnak, fogdosták, és megerőszakolták. Mindez 16 évvel ezelőtt 15 éves korában történt.

Kik ezek a férfiak?

Garth Ancier a BBC Worldwide America korábbi elnöke, a NBC Entertainment elnöke, producer.

Gary Goddard a The Goddard Group vezérigazgatója, az Universe filmjeinek látványáért felelt, a Pókember, a Terminátor és a Jurassic Park munkálataiban is részt vett.

David Neuman a Disney TV korábbi elnöke, Digital Entertainment Networkban is dolgozott, és ez az ami leginkább Eganhoz köti. Ennek alapítója volt ugyanis Marc Collins-Rector, aki az orgiák házigazdája volt – állítja a vád.

A férfiak karrierrel hitegették a fiút, modell és színészi karriert ígértek neki, amiből nem lett semmi. A hétfői sajtótájékoztatón több tucat áldozatról beszéltek, akiket producerek és rendezők bántalmaztak, vagy csaltak igéretekkel el.   A vádakra Ancier és Goddard nem reagált, Neuman pedig Twitteren tagadta a dolgot.