VV Iza üzenetet hagyott Krisztiánnak, aki azon puffog, hogy a villalét után Izának mennyi pasija lesz, ő meg csak lődörög majd Nánáson Iza nélkül. VV Iza bocsánatért könyörög, és amit lehet, bevet: szemcecruzával írt szerelmes levelet, és eldugta Krisztián matraca alá, továbbá kirakta betűkből  a párnájához, hogy hiányzol. 

„A szívem szakad meg, komolyan mondom, hiába akarok megbocsátani, de olyan nehéz" – mondta VV Krisztián, aki elmondta a riportsztobában, hogy sose fogja elfelejteni Izát, jólesik neki, hogy valaki ennyire szereti. „Jáj, rágjalak meg, de kis cukor vagy" – ezt mondta, miután elolvasta a levelet. Aztán kiment cigizni az udvarra, Iza pedig utánament. „Elmondanám neked, hogy másik ilyen fiút nemigen fogsz találni, aki ennyire szeret. Meg akarok neked bocsátani, de egyszerűen nem tudok"  – zárta le a bocsánatkérő könyörgéseket Hajdúsági.

VV Viki az udvaron átmosta Iza fejét Krisztiánról, hogy ez az egész csak játék, és Hajdúsági úgy átfogja verni Izát, ahogy senki más. Mert csak azért hülyíti Izát, hogy megnyerje a a játékot, és elviszi Ibizára a haverjait, Izát pedig dobja. VV Viki azért keveredett ebbe bele, mert ő találta meg a szerelmes levelet Krisztián ágya alatt, természetesen elolvasta, és kiröhögte Izát. Mivel már csak 18 nap van hátra a játékból, megszűnik a védettség mostantól.