"Amikor vége lett a kiválasztásnak, rosszul éreztem magam. Láttam Izán, hogy megbántottam, pedig nem akartam megbántani" − nyafogott a hajdúsági fiú könnyes szemmel, miután szerda este csajára dobta rá a jelet, amivel azt jelezte, hogy őt szeretné a villa falain kívül tudni. Viki szerint Iza csak áltatta magát azzal, hogy Krisztián ezek szerint játéknak fogja fel a dolgot. Krisztián aztán zokogva könyörgött a wannabe szupermodell bocsánatáért, de a lány csak fapofával feküdt.

A villába beküldött kölyökkutyát is tovább kínozták a villalakók − először kutyaházat építettek neki, majd takarót varrtak neki. De inkább a babzsák fotel kellett a Roxinak keresztelt ebnek, akit reméljük mihamarabb kimenekítenek a villalakóktól. Amúgy nem csak kutyát küldtek be ezekhez a szerencsétlenekhez, hanem egy komplett nyugdíjascsoportot is, akiket körbe-idegenvezettek a villában.

Aztán folytatódott a vacsoracsata-hét, most hajdúsági Krisztián volt a soros, aki a használt olajon sütötte ki a csirkét. Zsófika dacból nem vett részt a bulikában, mert Krisztián előző este becsmérelte az ő főztjét, így Zsófika kint szomorkodott a kutyával. Már azt sem tudjuk eldönteni, melyiküket fogadnánk szívesebben örökbe.