Hajdúsági Krisztián és Koch Izabella kapcsolatát az tartja össze, hogy már a kezdetektől anyázzák egymást, kibékülnek, és összebújnak. A köpködős kurvaanyázáshoz egyenes út vezetett, ha azt nézzük, hogy úgy flörtöltek egymással, hogy elküldték egymást szebb éghajlatra. A megkérdezett szexuálpszichológus szerint a párkapcsolat akkor lenne valódi kettejük közt, ha nem bántanák egymást.

VV Krisztián és VV Iza párkapcsolata már-már meseszerűen indult, legalábbis a nézők szerint, akik a vidéki parasztgyerek és a királylány szerelmét látták a párban. Egy hónap kellett ahhoz, hogy a mesterséges környezetben VV Krisztián felszedje VV Izát, ami nem ment egyszerűen: VV Izának mindenki tetszett, csak Hajdúsági Krisztián nem. 

VV Krisztián azt a felszedési technikát vetette be, hogy cseszegette Izát. Direkt megsértette, és köcsögösködött vele már a hódítási szakaszban is, csak hogy VV Iza rá figyeljen, és vele foglalkozzon. Egymás bántása után rendszerint összebújtak, amiből később szex is lett, és Hajdúsági elérte, hogy VV Iza tényleg csak vele foglalkozzon. Ez a metódus vezetett odáig, hogy egymást anyázva köpködjenek az udvaron. „Erre nem alapulhat semmilyen kapcsolat, ez tüskét hagy az emberben, ami bármikor elővehető. Lehülyéztél? Nyilvánosan? Te ócska akármi! Valódi intimitást nem látni, a támogató, másik mellett álló magatartást se. Ha leképezzük, a középiskolás korban látni sok ilyen 'kapcsolatot'. Azt hozzá kell tenni, hogy egy mesterségesen generált környezetben valódi párkapcsolat szinte kizárt, hogy kialakuljon" – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor szexuálpszichológus, és hozzátette, hogy a Való világ játékosai nem párkapcsolatérett emberek, lehet, hogy szexuális tapasztalataik vannak, de valódi, három szálból álló párkapcsolatuk nagy valószínűséggel nem volt. A három szál az érzelmi, szellemi és szexuális összhang.  

A tévében látottak alapján valószínűleg azt szerette Hajdúságiban Iza, hogy Hajdúsági nem adta fel, és elhitte, hogy képes megszerezni őt. Amikor összejöttek, akkor Izának szembesülnie kellett Hajdúsági valódi énjével, aki egy hisztis, önbizalomhiányos, érzelmileg éretlen férfi. VV Iza és VV Krisztián az udvarlási szakaszban kedves szavak, simogatás és figyelmesség helyett kurvaanyázással közeledtek egymáshoz hetekkel azután, hogy VV Krisztián beköltözött a villába. A csókolózásukat egy erős kurvaanyázás előzte meg, VV Krisztián lekurvázta Izát a dubajos beszólással, VV Iza visszakurvaanyázott, majd smároltak. Később az is megtörtént, hogy VV Iza azt mondta Krisztiánnak, vidéki csicska, és szégyelli őt.

Dubajos kurvaanyázással flörtöltek februárban

Iza: Mi az, hogy Korfun, meg Dubajban? Elmondom neked, hogy nem is voltam Dubajban.

Krisztián: Nem azért mondtam, mert egy retkes kurvának tartalak, mert ha retkes kurvának tartanálak, akkor megmondanám a szádba. Szemedbe. Mindenhova bazmeg.

Iza: Aha, de ezt mégis tudod mondani, hogy dubajos!

Krisztián: Igen? Te mégis tudod azt mondani, hogy dubajos a kurva anyád.

Iza: Nem mondtam azt, hogy kurva anyád.

Krisztián: Ja, ne haragudj, hogy dubajos az anyád.

Iza: Mert ne haragudj, de nekem nem fogsz ilyeneket a fejemhez vágni, mert ha ilyeneket a fejemhez vágsz, akkor én is mondhatok ilyeneket, bazmeg.

Krisztián: Te mondhatsz nekem olyat? Ami a családommal?

Iza: Ja és te mondhatsz nekem olyat, amivel engem minősítesz?

Krisztián: És te engem minek minősítettél? Átlagon aluli pöcs, meg a faszom tudja.

A párbeszédet a 444.hu oldalról vettük, ide kattintva az egészet elolvashatja. 

„Akihez valódi érzelmekkel kötődünk, azt nem köpjük le, nem alázzuk meg, mert ezzel az ember saját magát, és a saját érzéseit alázza meg. Az ilyen hisztériák, kitörések inkább a birtoklási fázisra jellemzőek, amikor a másik a tulajdonunk, és ha nem úgy viselkedik, ahogy elvárjuk, akkor nekiugrunk. Ez nem szerelem, ez nem párkapcsolat. Az igazi érzés kizárja, hogy a szeretett személyt bántsuk. Lehet érte köpködni, de egy dugáson alapuló kapcsolat az se nem kapcsolat se nem érzés, csak fiziológiai szükségletek kielégítése. Ha valódi a szerelem, akkor nem zavaró se a szaga, se a butasága, akkor több, nagyobb, mint bárki. És sajnos ez tény!" – tette hozzá a szexuálpszichológus.

VV Iza és VV Krisztián kapcsolata láthatóan akkor mélyül, ha jól összevesznek, ami után kibékülhetnek, ez az ő párkapcsolati dinamikájuk. Minél erősebben kötődnek egymáshoz, annál jobban kikészítik egymást, hogy aztán édes legyen a kibékülés. Ebben tökéletesen partnerre találtak egymásban. Hajdúsági valami mondvacsinált okkal betámadja VV Izát, Iza pedig osztja Krisztiánt, majd napokig sértődötten élnek az elzárt környezetben, és kibékülnek. A békülés aztán összebújásban, pettingelésben és szexben csúcsosodik ki. „Mondanak dolgokat, megnyugtatásul, hazugságképpen, okkal. Bevágódni szeretnének, irigykednek, de nem cselekszenek, a cselekvés az érték, az adná a szavak értékét. Ma már öt perc után kimondják: szeretlek, pedig nem ismerik egymást."

Az eddigi legnagyobb balhéjukhoz egyenes út vezetett – példa erre a fenti párbeszéd –, a köpködős kurvaanyázás onnan indult, hogy VV Krisztián kiakadt Izára, amiért az nem mászott bele egy férgekkel teli dobozba, pedig ez volt a feladatuk. VV Krisztián napokig szívatta emiatt Izát, majd Iza robbant, és elhordta Hajdúsági családját mindennek. A szakember szerint ebből a viselkedésből egyértelműen látszik, hogy szerelemről, párkapcsolatról szó sincs köztük.  „Az ölelés, a simogatás, hogy segítenek egymásnak egy helyzetet megoldani, az a pozitív cselekvés. Ha van egy feladatom, amitől félek, a valódi érzésen alapuló cselekvés az, hogy segítek megoldani. Fogom a kezét a fogorvosnál vagy a bogarakkal teli akármiben. A valódi érzelem támogató – és nincs más."

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!