Aurelio szoros küzdelemben, 54-46 % arányban nyerte meg az utolsó párbajt, így esélyes arra, hogy egy hét múlva övé legyen a lakás, a havi egymillió és az autó. Biztos, hogy valamelyik lánnyal kell majd megküzdenie. Aurelio a párbajon végig a haverjaira figyelt, a várva várt egymás anyázása elmaradt, sokkal keményebben vitatkoztak egymással, amikor még a villában voltak. Aurelio és VV Krisztián is igyekezett viselkedni, mintha nem több tucat kamera figyelte volna őket az elmúlt 100 napban.

Aurelio a párbajt KokkIzára építette fel, csak azzal támadta Hajdúságit, hogy hogyan bánik Izával. Hajdúsági pedig a zavaros nőügyeivel támadta Aureliót, Teoval és Zsófival például. A párbaj előtti összefoglalóban sokkal keményebben alázták egymást. Aurelio azt mondta Hajdúságinak az Izával való kapcsolatáról, hogy „te akkor vigyorogtál, amikor ő sírt", illetve, hogy így kell bánni egy nővel?

Az összefoglalóban mindenki kapott anyák napjára egy üzenetet az anyukájától, Aurelio bőgött, Iza bőgött, Krisztián bőgött, Viki bőgött, Zsófi bőgött. A finálé hete következik, egy hét múlva vége a Való világ hatodik szériájának.