Régóta vártuk, és végre megtörtént: pornót láthattak a közterületen sétáló emberek Magyarországon. A győri esetről a Kisalföld számolt be (képek itt, 18 év felett ajánlott). A Baross utca egyik pavilonjában, egy lcd-tévén ment a kemény pornó. Az üzemeltető Endrődi Pétert megkérdezte a Kisalföld az esetről.

„Elsőként saját kollégáimat és a kábeltévé szolgáltatóját kérdeztem a történtekről. A pavilonban dolgozók hat órakor zárnak, a televíziót időzítő kapcsolja ki minden nap. Tegnap is így tettek, elmondásuk szerint egész nap semmi szokatlant nem tapasztaltak. A szolgáltató tájékoztatása szerint pornócsatornákat kizárólag késő este sugároznak, nappal ez szóba sem jöhet. Megjegyzem, olyan csomagra fizetünk elő, mely csak az alapcsatornákat tartalmazza, vagyis egyébként sem tudunk fogni felnőtt műsorokat sugárzó adókat" – mondta Endrődi.

Szerinte egyértelmű, hogy meghekkelték az okostévét, még másnap is külső jelet fogott a készülék. A köztéri véletlen pornóvetítés már több helyen előfordult a világon, persze mindig nagy botrányt okozva. Erről szóló cikkünket itt olvashatja.

Íme, egy kép az esetről: