Az RTL szerencsére egy kicsit felgyorsította a dolgokat, így a VV6 utolsó hónapját kicsit besűrítették, és a döntő előtti napra is betoltak egy párbajt. Az utolsó párbajra a villalakók Izát küldték, a wannabe szupermodell pedig Zsófikát hívta ki, így két csaj mérkőzhetett meg egymással. Természetesen a cukiságok cukisága, Zsófika nyert, méghozzá 58%-kal, így Izának egy nappal a döntő előtt kellett hazamennie. A fődíjért vasárnap Aurelio, Viki és Zsófi mérkőzik majd meg.

A mai összefoglalóban viszont ezen túl is történtek borzalmasan izgalmas dolgok, a két párbajozó lánynak ugyanis még a villa falain belül is össze kellett csapniuk, a feladat pedig nagyon személyreszabott volt. Izának és Zsófinak bikiniben kellett ablakot mosnia, és így szórakoztatni a két másik villalakót, Vikit és Aureliót. A farokpörgető fiú természetesen nagyon boldog volt, főleg akkor, mikor meglátta, hogy Zsófira kissé nagy volt a bugyi, és néha kificcent a puncija – legalábbis Aurelio látni vélte a lényeget. "Csak arra tudtam gondolni, hogy úristen de pengetném rajta" – mondta átéléssel. Mégis Iza nyerte a szexi ablakmosást, meg is nézheti videón, hogy miért.

Ennél csak az volt jobb, hogy Aureliónak eszébe jutott a fogadalma, miszerint azt ígérte, ha Vikivel együtt jut be a döntőbe, lesmárolja őt. "Néztem a Vikit buli közben, és egyből eszembe jutott a fogadalmam, és arra gondoltam, hogy azért mégis csak le kéne kapni." Viki reakciója erre csak ennyi volt: "Nem akarok veled csókolózni. Eddig jutottál a játékban, hogy már smárolnál velem?" Aurelio erre kedvesen válaszolt: "Én még egy orrszarvúval is csókolóztam volna, ha megígérem a nézőknek." Aztán a lány undorodva de mégis megengedte Aureliónak, hogy ledugja a nyelvét a torkán, a lány őszinte reakciója pedig ennyi volt: "Ezért vannak odaáig a lányok? Ezért a csókért?" A farokpörgető fiú aztán azzal védekezett, hogy ez csak egy ÁTNYALÁS volt.

Ne felejtse, vasárnap döntő, és végre kiderül, melyik szerencsétlen nyeri meg a 12x1000000 forintot, plusz az autót és a lakást. Ha nem Zsófika nyer, nincs igazság a Földön.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!