280 ezer forinttal tartozik anyósának L.L. Junior a Blikk szerint, ezért az asszony a végrehajtásra bízta az összeg visszaszerzését. Az előadó VII. kerületi lakására többen végrehajtást jegyeztettek be, ezért el kellett árverezni az ingatlant. A követelők között parkolási és közműcégek, valamint magánszemélyek is vannak, az egyikük az anyós. „Úgy láttam jónak, ha hivatalos útra terelem a dolgot. Korábban kölcsönt adtam Juniornak, amit még nem kaptam vissza, de így, hogy a lakást elárverezték, hamarosan megjön majd nekem is az összeg" – indokolta a furcsa eljárást a nő.

Pedig Juniorral nincsenek rossz viszonyban, az unokája sincs tőle eltiltva. „Valójában ez a kettőnk dolga, a lényeg, hogy hamarosan rendezve lesz minden" – terelt az asszony a lapnak. A pénzt pedig nem biztos, hogy egyhamar viszontlátja: 7,3 millió forintért kelt el a lakás, a zenész viszont 16 millióval tartozik összesen. A befolyt összegből elsőnek az részesül, akinek jelzálogjoga van, ez pedig zömmel a lakáshitelt biztosító intézet. Ezután a benyújtási sorrendnek megfelelően juthat mindenki a pénzének, így az a kérdés, marad-e valamennyi pénz az anyósnak – mondta a szakértő.

A tartozás valószínűleg L.L. Junior szerencsejátéka miatt halmozódott fel, ezt ő maga vallotta be korábban. „Nagyon sok pénzt elbuktam, pár millió forintot biztosan. Nem voltam én ennek a függője, csak nagyon rá voltam állva. Fiatalság, bolondság, elszórtunk egy csomó pénzt, ebben semmi zavarba ejtő nincs számomra. Kemény időszak volt, utólag belátom" – mondta Majka műsorában.