Tudta, hogy a magyar celebek képesek totálisan megalázkodni, és még a pultba is beállni csak azért, hogy kapjanak egy kis pénzt? Igaz, az itt talált hirdetések nagy valószínűséggel – és SAJNOS – már évekkel ezelőttiek, és a hirdetésekben szereplő celebek nagyrészét már nem lehetne megrendelni, főleg nem ennyiért. Mindenesetre baromi szórakoztató olyanokat olvasni, hogy:

"Szabó Erika (Barátok közt, Üvegtigris 3): az Üvegtigris 3 női főszereplője egy szexi sztár, aki nálad pultozik, bulizik, dedikál és szórakoztat. Ára: 105.000 Ft + 90 Ft/km"

És a sörcsapolást nem csak a Barátok közt egykori Tildája vállalta be, hanem Kiszel Tünde, VV Olivér, de még Zimány Linda is, aki azóta már legalább csúcsra ért. Persze ehhez előbb meg kellett magát aláznia egy ilyen videóban:

Egyébként Szabó Zsófit is meg lehetett rendelni, mindössze 150 ezer forintért, plusz kilométerenként 90 forintért. A színésznőt pedig azzal próbálták eladni, hogy 16 éves koráig a lovassportokban BRILLÍROZOTT. Egyébként ő is bevállalta a pultozást, de ha megfizették, még DEDIKÁLT, sőt bulizott is!

Sőt, Vastag Csabát is házhoz lehetett rendelni, mindössze 220 ezer forintért. De van egy jóhírünk, az x-faktorost azóta jóárasították, mert a Blikk szerint idén már csak 210 ezret kell fizetni érte! Még a hülyének is megéri!

Mi már csak egy olyan szolgáltatásra vágyunk, ahol a celebeket nem sörcsapolásra, hanem mosogatásra és kádpucolásra lehet megrendelni. Na azért tényleg sokat fizetnénk.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!