Berki herevasaló Krisztiánt sokszor láthattuk jobbnál jobb autókkal villogni. Úgy tűnik, ő is szereti mutogatni amije van, vagy amiről azt hiszik mások, hogy az övé. A Bors megszólaltatta Berki barátját, akit a lap csak Dynamic néven emleget, és állítólag dúsgazdag- jelentsen ez bármit is.

A férfi a lapnak elmondta, hogy még akkor lettek barátok, amikor Berki a Fradiban játszott. „Pontosan tudom, miből él, és mennyi pénze van, de ez az ő dolga. Mondjuk ő is szívesen gurulgat néha a számára kedvesebb autóimmal, de ez nem zavar" – fejtegette a férfi. 

Berki megideologizálta, hogy miért is jó ez, figyeljék az érdekes okfejtést!  „És egyébként én, mint az ország legstílusosabb férfija azzal, hogy ezeket a kocsikat vezetem, csak növelem az értéküket" - részletezte a férfi, aki néha póznadrágban áll a pódiumra.

Hogy némi örömet is okozzunk igy vasárnap reggel, Dynamic énekesi karrierbe kezd, Ganxsta Zolee-val már dolgozott együtt, most pedig Majkával és Curtisszel készít közös klipet, távolabbi tervei között pedig egy VIVA Comet győzelem is szerepel.