Körülbelül egy éve írtuk meg, hogy a Gengszterkorzóban (Broadwalk Empire) feltűnt, 29 éves színésznő megjelenése rengeteget változott, és sajnos egyáltalán nem előnyére. Azok a celebek, akik így alakulnak át, általában nem sokkal ezután elvonókúrára mennek – és bár a színésznőről tudni lehet, hogy szereti az alkoholt, a jelek szerint egyelőre nem gondolkozik ilyesmin.

Május 26-án este a Nylon magazin partiján járt West Hollywoodban, ahol a fent látható szerelésben bulizott. Megjelenése olyan szempontból szokatlan, hogy a színésznők általában a szemüket is kifestik, mielőtt nyilvánosan megjelennek valahol, ő viszont csak egy fakó rúzst használ, ami egyáltalán nem előnyös neki. Ehehz jön még a rosszul sikerült szájfeltöltés, a kicsit puffadt arc, és szegény állandóan úgy néz ki, mint aki épp részeg, vagy már annak kéne lennie. (Reméljük, nem plasztikáztatni fog, hanem elmegy elvonóra – 2011-ben már 12 hetet töltött tanácsadáson.)

Hogy a dolog állandóságát hangsúlyozzuk, fenti galériánkba válogattunk néhány, az elmúlt egy-két évben készült fotót a színésznőről. Érdemes összevetni azokat a Muse magazinnak készült szuperdögös fotókkal – vagy az emlékezetes, parkolós vetkőzésével.