Az biztos, hogy tudják, mi a megbocsátás.

A július első napjaiban világot körbejárt felvétel főszereplője, vagyis a lány, aki több mint húsz férfi farkára cuppant rá, mindössze egy üveg italért cserébe, mélyen vallásos, ír családból származik. Őket nyilván teljesen lesokkolta a felvétel, és a tény, milyen buzgón szereti felebarátait szigorú erkölcsök szerint felnevelt gyermekük, most mégis mellé álltak, írja a Mirror.

A Co Armaghból származó, 18 éves lány - akinek a neve továbbra is rejtély marad - rokonai biztosak benne, hogy az Úr majd átsegíti őket ezen a szituáción.

"Míg mások istentelenségnek látják a történteket, mi teljesen másként vélekedünk erről. Ő egy áldozat, akit célba vett az ördög, a gonosz, és egy sebezhető pillanatban rossz útra tévedt" − nyilatkozta egy családtag.

Míg családja támogatja, az ominózus klub vezetősége kicsit még igyekszik jobban megalázni a lányt - ha ez lehetséges - és azt állítják, ezt az egészet saját ötlettől vezérelve csinálta, még csak egy italt sem kapott a lelkes szopásért.

Egy alkalmazott pedig a Facebook oldalán adott hangot értetlenségének a nagy felhajtás miatt, szerinte ugyanis az ilyesmi mindennapos a - nyilvánvalóan az ördög uralta - környéken.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!