Jude Law és Zimány Linda részeg légyottjától volt hangos a sajtó, ám most már azt pletykálják, hogy a forgatáson valaki másra is szemet vetett a magyar celeb. 

A Budapesten forgató angol színész magyar barátaival a belvárosi Kolorban szórakozott, ahol egy felvétel tanulsága szerint eléggé összemelegedett a glammodellel. Ezek után kiderült, hogy Zimány még statiszta is volt a filmben. Most újabb részleteket szivárogtak a ki a stábtól: ezek szerint Zimány Jud Law helyett inkább a magyar sofőrjével kavart – írja a Bors.

"Egy fekete Mercedesszel vitte Jude Law-t, akivel egész jól kijöttek – árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor. – A filmben szintén szereplő Zimány Lindával is elég jóban voltak. Talán régről már ismerték egymást, de a közös munka egészen biztos, hogy közelebb hozta őket. A stábban arról beszéltek, hogy összejöttek, és egy párt alkotnak – mondta el a produkcióhoz közeli ember, aki úgy tudja, hogy mindössze egy hónapig tartott a kapcsolat.

De nem csak a munkahelyen pletykáltak az állítólagos párról, a modell ismerősei köréből is szivárogtak ki részletek.

"A barátai közül sokaknak eldicsekedett a kalandjukkal, így többen is tudhatnak a románcukról" – erősítette meg a lap értesüléseit egy másik forrás. Zimány és a sofőrként dolgozó fiú állítólag gyakran jártak el együtt bulizni egy nagyobb társasággal. A Lánchíd lábánál lévő szórakozóhelyen is gyakran látták őket együtt, ahol nyilvánosan ölelkeztek, csókolóztak. Zimány nem tagadta, hogy közel került hozzá a fiú, de kapcsolatukról nem beszélt. 

"Nem igaz ez a pletyka, nem vagyunk együtt, csak barátság van köztünk.Most is szingli vagyok" - mondta.