Egyelőre tovább taxizik H. Zoltán, aki vasárnap hajnalban összeverte az Omega együttes tagjait, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet, írja a Bors. A férfi állítja, hogy nem ő kezdte a balhét, és csak védekezett, miután a két zenész részegen nekitámadt. Benkőék tagadják, hogy ittasak lettek volna, ám ennek ellenére a taxitársaságnál, ahol H. Zoltán dolgozik, hisznek abban, hogy súlyos testi sértéssel vádolt alkalmazottjuk alkalmazottjuk ártatlan. Pásztor Görgy, a Tele5 ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta a lapnak, hogy kiállnak H.Zoltán mellett, nem büntetik meg és tovább dolgozhat.

Benkő László a Borsnak elmondta, remélik, hogy sérüléseik ellenére színpadra tudnak állni hétvégi gyöngyösi koncertjükön. „Még nem tudom, hogy oldjuk meg a dolgot, de az biztos, hogy a koncertet nem lehet lemondani. Nem lehet ennyi embert cserbenhagyni" –  mondta a billentyűs, akinek a jobb keze sérült, míg a dobos Debreceni Ferencnek az orra és a bal keze tört el.

A zenészek ügyvédje, Futó Barnabás elmondta, Debreczeni Ferenc ambuláns lapjából kiderül, hogy nem volt ittas az eset idején, és hozzátette, ha a koncert elmarad, beperlik a taxitársaságot.