Gálvölgyi János nem tud Bajor Imre haláláról. A jelenleg Mallorcán nyaraló színész éppen akkor jelentkezett be feleségével a kinti szállodába, amikor barátja múlt szerdán kora délelőtt elhunyt a veszprémi kórházban, írja a Blikk.

„Apu valóban nem tudja, hogy Imre meghalt" – mondta a lapnak Gálvölgyi Eszter. „Szegeden rengeteget dolgozott az utóbbi időben, és anyuval már korábban befizettek a nyaralásra. Nem vittek laptopot, anya direkt nem akart, hogy kikapcsolódhassanak. Nincsen náluk telefon sem. Apunak egyébként is még 15 éve én vettem egy egyszerű készüléket, s nagy ritkán ő telefonál anyunak, de hívást nem fogad senkitől. Szinte soha nem használja a mobilját, azt hiszem, most el sem vitte magával, hiszen anyuval vannak, nincs rá szüksége – mesélte a színész lánya, aki testvérével, Gálvölgyi Dorkával megbeszélte, ha szülei hazatelefonálnak, akkor is elhallgatják Bajor halálhírét.

„Apu nagyon szerette Imrét, így eldöntöttük, hogy nem rontjuk el a nyaralását, ezért neki Imre két héttel tovább él, bár emlékeiben biztosan örökre vele lesz" - tette hozzá.