A Sztárban sztár második adásában magasan kiemelkedett Keresztes Ildikó, akire korábban az X-Faktorban nyújtott teljesítményéért ezt egyáltalán nem lehetett elmondani. Az énekesnő Pink Try című számát adta elő, kötélen lógva, a cirkuszi látványosságnak is beillő produkcióban tökéletesen énekelt, miközben spárgázott a levegőben. Végig uralta a koreográfiát, és egyetlen egy hamis, vagy bátortalan hangot sem ejtett ki a száján. Azt tegyük hozzá, hogy az alakja tökéletes, Keresztes Ildikó 50 évesen lepipálná bármelyik feltörekvő, merész húszéves énekesnőt. És nemcsak a tornász múltja miatt.

  A műsorban a zsűritagok hozták a formájukat, alapvetően szexuális célozgatásokkal igyekeztek humorizálni, például azzal, hogy a Chernek öltözött Vastag Tamás farkát firtatták, vagy azzal, hogy Majka kamaszkori szexuális élményei is szóba kerültek. Persze, az előadások adták is ezt – Gergely Róbert Emanuelle-je is elhangzott Pál Dénes előadásában például –, de így is sok volt az olcsó erotikus humorból. A zsűritől azt is megtudhatták a nézők, hogy Miley Cyrus munkásságát semmibe se veszik, holott.

A műsorból Nagy Sándor esett ki, aki Mező Misit imitálta, a Pálinka dallal nem sikerült továbbjutnia. A zenés műsor nyertese kétmillió forintot kap, amit kedvére eljótékonykodhat valamelyik alapítványnál, továbbá egy két személyes szicíliai utazást is bezsebelhet.