Az idei X-Faktor harmadik válogatójában is felvonultattak pár szerencsétlen és tehetségtelen, viccesnek beállított jelentkezőt, például egy befáslizott fejű férfit, aki Adele Skyfall című számát ordította el. Ezt Szikora annyira viccesnek találta, hogy még az asztal alá is bekúszott. De volt rajta kívül szerelmes fiú is, aki Tóth Gabinak akart csak szerelmet vallani, cserébe meg kapott rúzsozott papírt. 

Aztán szerencsére jött pár tehetség is, például a vietnámi származású 16 éves Benji, aki Grammy-díjakat akar majd átvenni. És erre akár esélye is lenne, ha nem a magyar X-Faktorban akarná elindítani karrierjét.

Meg a szintén 16 éves Bordás Anasztázia, aki Beyoncét énekelt, konkrétan jobban, mint Beyoncé. Természetesen őt is továbbjuttatták, és ennek azért is örülünk, mert a műsor sztájlisztjai remélhetőleg majd leszoktatják őt a szilikonpántos melltartókról.

És megismerhettük Tóth Gabi legújabb szerelmét is, a Gömbi becenévre hallgató Kick-Box Európa-bajnokot, akit pedig nagy valószínűséggel csak azért jutattak tovább, mert Tóth Gabi szingli. A srácnak ugyanis sok hangja nem volt.

A következő adásban még mindig csak a válogatót lehet majd nézni, de reméljük hamarosan tényleg el is kezdődik a műsor.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!