A hétvégén újabb adag meztelen kép került elő a hírességekről. Az év celebbotrányának számító szeptemberi képkiszivárogtatás után úgy festett, hogy lassan lecsengett a sztori, ám a hackerek vasárnap újabb meztelen fotókat töltöttek fel az internetre. Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kim Kardashian és Vanessa Hudgens intim fotói is kiszivárogtak – írja a Gawker.

Az ügy szeptemberben kezdődött, mikor Jennifer Lawrence, Kate Upton, Amber Heard és még közel 100 sztár privát, meztelen képeit töltötték fel a 4chan és Reddit fotómegosztós oldalakra. Kélsőbb kiderült, egy ismeretlen hackercsoport feltörte a hírességek iCloud-fiókját, és így jutottak hozzá a képekhez. Sokáig azt rebesgették, hogy elkapták azt a személyt, aki a kiszivárogtatásért felelős, ám újabb lopott intim fotókat tettek közzé a 4chan-en és a Redditen szombat reggel

Az ügybe az FBI is beszállt, ám egyelőre viszonylag nehéz dolguk van megfékezni a képek terjedését, ugyanis amint letörlik az egyik linket, egy másik felhasználó azonnal megoszt egy újat.